Συνάντηση Μητσοτάκη-Χάρις: Έβγαλαν, πάντως, ωραίες φωτογραφίες

Η ουσία αναζητείται. Αλλά τουλάχιστον είχε πολλά φλας

Must Read

Στο περιθώριο της Διάσκεψης για την Ασφάλεια στο Μόναχο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε με την Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις.

Δεν ξέρουμε βέβαια πόσο ουσιαστική ήταν αυτή η σύντομη συνάντηση, καθώς το μεγαλύτερο μέρος της αναλώθηκε στις ήδη παγιωμένες ελληνοαμερικανικές σχέσεις.

Όπως ανέφεραν οι γνωστές κυβερνητικές «πηγές» συζητήθηκε όλο το φάσμα των σχέσεων ΗΠΑ-Ελλάδας, οι οποίες βρίσκονται «στο καλύτερο επίπεδο από κάθε άλλη φορά».

Σύμφωνα με το Open, ο Έλληνας Πρωθυπουργός ενημέρωσε την Αμερικανίδα για την πρόθεσή του να κατατεθεί τις επόμενες εβδομάδες προς ψήφιση στη Βουλή και η τροποποίηση της συμφωνίας αμοιβαίας αμυντικής συνεργασίας των δύο χωρών.

Εξετάστηκαν ακόμα οι προοπτικές για περαιτέρω εμβάθυνση των σχέσεων, το θέμα της Ουκρανίας, ενώ οι κυβερνητικές πηγές υποστηρίζουν ότι υπήρξε και ενημέρωση για τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και την τουρκική προκλητικότητα (σ.σ. σε επίπεδο ρητορικής).

Κάποιες πληροφορίες έκαναν λόγο και για αναφορά στα μνημόνια συνεργασίας με τα Σκόπια, των οποίων η κύρωση εκκρεμεί από την ελληνική Βουλή…

Τα φλας πάντως άστραψαν ανεξαρτήτως αποτελέσματος αυτής της συνάντησης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This