Κυβερνητική αποστολή υποβάθμισης της ξεφτίλας με το τάγμα Αζόφ στη Βουλή

«Επικοινωνιακή αστοχία» το… βάφτισαν τώρα!

Must Read

Η 7η Απριλίου είναι πλέον ημέρα ντροπής για το ελληνικό Κοινοβούλιο, καθώς όχι μόνο επετράπη, αλλά χειροκροτήθηκε κιόλας, η διαδικτυακή παρουσία δύο μελών του ναζιστικού τάγματος Αζόφ.

Παρόλα αυτά, η Κυβέρνηση αποφάσισε να κάνει το μαύρο, άσπρο (ξανά) και προσπαθεί είτε να διαστρεβλώσει τα όσα είδαν και άκουσαν όλοι οι Έλληνες, είτε να υποβαθμίσει το γεγονός.

Αφού αρχικά το Μαξίμου εξαπέλυσε επίθεση… στην αντιπολίτευση, στη συνέχεια προσπάθησε να χαρακτηρίσει όλους όσοι αντέδρασαν στον εξευτελισμό της Βουλής, ως υποστηρικτές του Βλαντιμίρ Πούτιν και της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία!

Και αφού κι αυτό δεν έπιασε, καθώς λίγο νοήμων να είναι κάποιος καταλαβαίνει ότι μιλάμε για δύο εντελώς ξεχωριστά πράγματα, ξεκίνησε η επιχείρηση υποβάθμισης της ξεφτίλας.

Είναι άλλο πράγμα η σύσσωμη καταδίκη μιας πολεμικής ενέργειας και εισβολής και άλλο, η πρόκληση μέσα στο ίδιο σου το Κοινοβούλιο, από έναν Πρόεδρο (σ.σ. Ζελένσκι) ο οποίος προφανώς καταχράστηκε την ελληνική «τυφλή» υποταγή στις δυτικές προσταγές.

 

«Επικοινωνιακή αστοχία»

Η επιχείρηση υποβάθμισης λοιπόν καλά κρατεί, με τον Μάκη Βορίδη να λέει στον αέρα του ΑΝΤ1 ότι υπήρξε «επικοινωνιακή αστοχία»! Έτσι βλέπουν το μεγαλοπρεπέστατο φιάσκο στην Κυβέρνηση. Όλα υπό το επικοινωνιακό πρίσμα και όχι το ουσιαστικό.

Ο Υπουργός Εσωτερικών  τα έκανε όλα αχταρμά και υποστήριξε ότι αντί να συζητάμε «τις σφαγές αμάχων και ότι ο Πούτιν έκανε την Ουκρανία χωράφι, κουβεντιάζουμε για την επικοινωνιακή αστοχία» και πως «στους 200.000 ανθρώπους που πολεμούν στον ουκρανικό στρατό, υπάρχουν και πόσοι, 1.000 ακροδεξιοί. Ο ουκρανικός στρατός δηλαδή είναι ακροδεξιός;»

Αυτό που τεχνηέντως (όχι και τόσο) παραλείπουν οι εκπρόσωποι της Κυβέρνησης να πουν, είναι πως ό,τι καταστροφικό και καταδικαστέο γίνεται στην Ουκρανία, είναι εντελώς ξεχωριστό από αυτό που συνέβη στη Βουλή.

Δεν έχει σχέση ο πόλεμος, με την ανικανότητα αυτών που όφειλαν να ελέγξουν το τι θα ακουστεί μέσα στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Εκτός αν δεν ήταν ανικανότητα και ήταν απλώς αδιαφορία, ή ακόμα και συναίνεση…

«Όταν έχεις πόλεμο δεν ζητάς πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων»

Σε… φουλ ρυθμούς υποβάθμισης και αποπροσανατολισμού και η Ντόρα Μπακογιαννη, η οποία έψεξε τις αντιδράσεις και χαρακτήρισε «ντροπή» (!!!) αυτό που γίνεται και το ότι δεν μιλάει όλη η Ελλάδα για τον Ζελένσκι!

Μόνο που «ξέχασε» να πει η κ.Μπακογιάννη, ότι ο Ουκρανός Πρόεδρος σε κανένα άλλο από τα Κοινοβούλια που έχει μιλήσει παγκοσμίως, δεν έπαιξε βίντεο με μαχητές του ναζιστικού τάγματος.

Και αφού έδωσε δραματικό τόνο περιγράφοντας πως στη Μαριούπολη έχουν οχυρωθεί άνθρωποι που είναι έτοιμοι να πεθάνουν για την πατρίδα τους, είπε πως ανάμεσα σε αυτούς υπάρχουν και μαχητές του τάγματος Αζόφ και σχολίασε με ύφος: «Όταν έχεις πόλεμο δεν ζητάς πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων από αυτούς που πολεμάνε».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This