Πολάκης σε Γιαννακοπούλου: Ο Θεός συγχωρεί. Εγώ ποτέ!

Της κακομοίρας

Must Read

Ένταση ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και τη Νάντια Γιαννακοπούλου υπήρξε στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής, όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επέκρινε την βουλευτή του ΚΙΝΑΛ γιατί ψήφισε υπέρ της άρσης της ασυλίας του στην μήνυση που του είχε κάνει η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Αραμπατζή.

Ο Π. Πολάκης είχε γράψει ότι η Φ. Αραμπατζή καταδικάσθηκε γιατί δεν πλήρωνε εργαζομένους στο μέσο ενημέρωσης (που έχει μαζί με τον πατέρα της), κάτι που διέψευσε η βουλευτής της ΝΔ λέγοντας ότι αθωώθηκε σε δεύτερο βαθμό. Όμως ο Π. Πολάκης παρουσίασε στοιχεία ότι ως το 2021 δεν είχε πληρώσει τους εργαζόμενους.

«Πως νοιώθετε οι βουλευτές της ΝΔ και η Ν. Γιαννακοπούλου για την ψήφο σας υπέρ της άρσης ασυλίας μου στην υπόθεση Αραμπατζή όταν αποδείχθηκε ότι το 2019 είχε καταδικαστεί από τους εργαζόμενους με 20.000 ευρώ να γυρίσει στον καθένα και ήρθε στην Βουλή και έλεγε ότι την συκοφαντούμε. Η εταιρεία της μέχρι το 2021 δεν τους έχει πληρώσει ακόμη. Δεν ντρέπεστε καθόλου;», είπε ο Π. Πολάκης και πρόσθεσε «δεν ήταν μόνο τα λεφτά που πήρε ο πατέρας της. Αλλά όλα εδώ πληρώνονται. Και ο Θεός μπορεί να συγχωρεί, αλλά εγώ ποτέ».

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο Π. Πολάκης έφυγε από την αίθουσα ενώ η Ν. Γιαννακοπούλου του φώναζε: «Ψευτομαγκιές και να φεύγεις όχι. Άμα έχεις κότσια έλα εδώ να απαντήσεις». Όμως όταν μίλησε η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ δεν απάντησε! «Δεν θα πέσω στο επίπεδό του, δεν πρόκειται να απαντήσω με τον ίδιο τρόπο. Θα περίμενα να μην έφευγε και θα ήθελα να ακούσω τι έχει να πει ενώπιον μου για τα ψεύδη που έγραψε στα σόσιαλ και τον προκαλώ να έρθει να απαντήσει. Δυστυχώς ο Π. Πολάκης στα δύσκολα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια», είπε η Ν. Γιαννακοπούλου και πρόσθεσε ότι «κανείς από τους βουλευτές δεν είναι υπεράνω του νόμου. Δεν είμαστε πολίτες ειδικής κατηγορίας να κρυβόμαστε πίσω από την βουλευτική ασυλία».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This