Προκάλεσε ανησυχίες η Ντόρα: «Θα ξύσει η Κυβέρνηση τον πάτο του βαρελιού…»

Ενημερωτικά, ο πάτος του βαρελιού είναι «των Ελλήνων φορολογουμένων»...

Must Read

Ούτε η ημέρα της «αλήθειας» (σχεδόν) να ήταν η σημερινή για τους κυβερνητικούς βουλευτές, καθώς μετά την παραδοχή του Μπάμπη Παπαδημητρίου ότι τα ιδιωτικά συμφέροντα κάνουν κουμάντο στο ελληνικό κράτος, ήρθε και η Ντόρα Μπακογιάννη να επιβεβαιώσει ότι η Κυβέρνηση «θα ξύσει τον πάτο του βαρελιού».

Βέβαια, σύμφωνα με την πρώην Υπουργό, ο πάτος του βαρελιού είναι «των Ελλήνων φορολογουμένων» (αν και δεν ακούστηκε και πολύ ωραία αυτό προκαλώντας διάφορους συνειρμούς…) και πρέπει μάλιστα να λέμε και «δόξα τω Θεώ» γιατί η κατάσταση είναι «διαχειρίσιμη» και η «οικονομία πάει καλά»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This