Σοκαρισμένοι οι τηλεθεατές από την αναφορά Αβραμόπουλου στον Αρναούτογλου για το μαύρο πολιτικό χρήμα

Δεσμίδες από αδιευκρίνιστα πεντακοσάρικά φτερούγισαν σαν χελιδόνια

Must Read

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν χθες βράδυ ο πρώην υπουργός και τέως επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος. Ο οποίος έδωσε ρέστα προφανώς για να δελεάσει το «σύστημα Μητσοτάκη» να τον αποκαταστήσει.

Αφού δήλωσε παρών στο σήμερα και το αύριο της παράταξης, έθεσε τις υπηρεσίες του στην διάθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη τον οποίο κυριολεκτικά… αποθέωσε!

Αποθέωσε όμως και την πολιτική Σημίτη, ακόμα και το Ελσίνκι, σηκώνοντας σημαία για την «προθυμία» του να κάνει τα πάντα προκειμένου να επανέλθει στην κεντρική πολιτική σκηνή και φυσικά σε ανάλογο υπουργικό θώκο.

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα επιλογή του ήταν και το διπλό κάρφωμα στον Αντώνη Σαμαρά. Αναφορικά με το σκάνδαλο Novartis ισχυρίστηκε ότι αυτό αφορά το… 2013 (!!) δηλαδή την κυβέρνηση Σαμαρά και όχι την εποχή που ο ίδιος ήταν υπουργός υγείας…

Το δεύτερο κάρφωμα ήταν εξόχως πολιτικό: Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος εμφανίστηκε ως διαχρονικά Μητσοτακικότερος του Μητσοτάκη! Διατυμπάνισε την σχέση του με τον Κώστα Μητσοτάκη, ισχυριζόμενος ότι τον είχε πάρει υπό τις φτερούγες του. Λησμονώντας φυσικά ότι ήταν ο ίδιος που εξασφάλισε την εκλογή του Αντώνη Σαμαρά στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, τραβώντας το χαλί κάτω από την Ντόρα Μπακογιάννη! Η οποία φυσικά δεν του το συγχώρεσε και τον σφυροκόπησε στοχεύοντας ακριβώς στα πεπραγμένα του στο υπουργείο υγείας!

Ποιος θα ξεχάσει την ερώτηση – βόμβα που κατέθεσε η «Δημοκρατική Συμπαράταξη» της Ντόρας Μπακογιάννη στον τότε υπουργό Ανδρέα Λοβέρδο, όπου κατήγγειλε ακόμα και παράνομο πλουτισμό στον χώρο της υγείας;

Δείτε τις αξέχαστες στιγμές με Δημήτρη Αβραμόπουλο και Σωτήρη Τσιόδρα:

Εκεί όμως που πραγματικά πάγωσε το πανελλήνιο, ήταν όταν άκουσε την πρόταση του Δημήτρη Αβραμόπουλου να επιτρέπονται οι χορηγίες σε πολιτικούς και κόμματα με την ανάλογη δημοσιοποίηση τους, προκειμένου έτσι να χτυπηθεί το «μαύρο πολιτικό χρήμα»!

Η πρόταση που πρέπει να λάβει ιδιαίτερης προσοχής. Διότι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος είναι σοβαρός πολιτικός και δεν ασχολείται με θέματα που δεν κατέχει…

Διαβάστε σχετικά:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This