Προκλητικός ο Αβραμόπουλος, έσταξε μέλι για την πεθερά με τα 500ευρα 

Must Read

Άκρως προκλητικός εμφανίστηκε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, μιλώντας με επευφημίες για την περιβόητη… ανοιχτοχέρα πεθερά του.

Με απόλυτα χαλαρό ύφος και ενώ η αρχειοθέτηση της υπόθεσης για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο της Novartis, προκάλεσε σάλο, ο Αβραμόπουλος χαρακτήρισε «εκπληκτική» την πεθερά του, προσθέτοντας ότι είναι ο στυλοβάτης της οικογένειάς του.

«Έχω μια εκπληκτική πεθερά, την αγαπώ πάρα πολύ, πράγματι το 1962, και γω δεν το ήξερα, είχε βγει Σταρ Ελλάς. Είναι ένας από τους στυλοβάτες της οικογένειάς μας. Τη σέβομαι και την αγαπώ πάρα πολύ!», δήλωσε με προκλητικό ύφος στην εκπομπή ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

https://twitter.com/Marka2_/status/1523969024912248833

Πώς να μην είναι άλλωστε, αφού όπως αποκάλυψε το Documento, η ίδια κατέθεσε στον λογαριασμό του διακόσια χαρτονομίσματα των 500 ευρώ, ήτοι 100.000 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι το ποσό εντοπίστηκε κατά την έρευνα της δικαιοσύνης για το σκάνδαλο της Novartis, όμως μαζί με τα υπόλοιπα,  χαρακτηρίστηκαν από τον εισαγγελέα ως «αδιευκρίνιστα ποσά», με αποτέλεσμα η υπόθεση να μπει στο αρχείο.

Μάλιστα, σύμφωνα με την πράξη αρχειοθέτησης τα χρήματα που κατατέθηκαν σε δεσμίδες των 500 ευρώ «ούτε δικαιολογούνται με βάση τα δηλωθέντα εισοδήματα τω ν ελεγχόμενων προσώπων», ούτε «αντιστοιχεί σε προηγούμενη ανάληψη ίσου ή μεγαλύτερου ποσού από άλλον λογαριασμό». Επίσης, όπως και στην περίπτωση Γεωργιάδη οι εισαγγελείς κατονομάζουν συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο κάθε μήνα καταθέτει σε λογαριασμό του Αβραμόπουλου χρήματα, τα οποία όπως αναφέρουν «προσιδιάζουν στο ύψος της μηνιαίας δόσης δανείου που βάρυνε τον Αβραμόπουλο συνολικού ύψους 267.820 ευρώ για αγορά κατοικίας». Αν και πρόκειται για «αδιευκρίνιστες πιστώσεις» εντούτοις οι εισαγγελείς όχι μόνο δεν καλούν τον Αβραμόπουλο να παρέχει εξηγήσεις αλλά αρχειοθέτησαν την υπόθεση με το ίδιο επιχείρημα της αρχειοθέτησης του Άδωνι Γεωργιάδη.

Επίσης, όπως και στην περίπτωση Γεωργιάδη οι εισαγγελείς κατονομάζουν συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο κάθε μήνα καταθέτει σε λογαριασμό του Αβραμόπουλου χρήματα, τα οποία όπως αναφέρουν «προσιδιάζουν στο ύψος της μηνιαίας δόσης δανείου που βάρυνε τον Αβραμόπουλο συνολικού ύψους 267.820 ευρώ για αγορά κατοικίας».

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This