Τρολάρει και ο Τσακαλώτος τον Μητσοτάκη! «Ας πάει σε καμιά παραλία να φιλοσοφήσει. Έχουμε να του προτείνουμε»

Εξοργιστικό το να λέει ο πρωθυπουργός της ακρίβειας και του πληθωρισμού ότι «σημασία δεν έχει ποσά λεφτά βγάζεις...», σημειώνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ

Must Read

Την χλεύη των ηττημένων γνωρίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την προτροπή του σε νέους να μην τους ενδιαφέρει ο μισθός τους και να έχουν «ολιστική» αντίληψη για την εργασία τους!

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος συνέστησε στον πρωθυπουργό να παραιτηθεί, να αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να αυξήσει τους μισθούς και να τού προτείνει παραλίες «για να πάει να φιλοσοφήσει το καλοκαίρι». «Ίσως σε κάποιες από αυτές να μην έχει πάει ήδη», πρόσθεσε δεικτικά σε ανάρτησή του στο Facebook ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα ο Ευκλ. Τσακαλώτος υπογράμμισε πως «το να λέει ο κ. Μητσοτάκης ότι “στην Ελλάδα έχουμε οικογένεια και φίλους που κάνουν την ζωή μας πιο εύκολη”, είναι προκλητικό. Αποτελεί αδιαμφισβήτητη απόδειξη πως φαντάζεται την “φιλελεύθερη” κοινωνία: Δεν χρειάζεται κοινωνικό κράτος, δεν υπάρχει η έννοια του κοινωνικού μισθού, δεν υπάρχει ανάγκη αντιμετώπισης των ανισοτήτων, δεν υπάρχει προθυμία να γίνει μια κατανομή των κινδύνων στην κοινωνία. Σαν να έχει κολλήσει σε μια ταινία του 1960 με ανύπαρκτο κοινωνικό κράτος και μοναδικό επίκεντρο την οικογένεια και τους φίλους. Είναι ένα όραμα που δεν είναι ούτε σύγχρονο ούτε δίκαιο. Απλά αποκρουστικό».

Και προσθέτει: «το να συνεχίζει όμως ο πρωθυπουργός της ακρίβειας και του πληθωρισμού την τοποθέτησή του λέγοντας ότι “σημασία δεν έχει ποσά λεφτά βγάζεις, να δούμε την ζωή μας πιο ολιστικά” είναι εξοργιστικό».

Στη συνέχεια αρχίζει το φλεγματικό χιούμορ του Ευκλ. Τσακαλώτου: «Αν θέλει να δίνει τέτοιες συμβουλές ας παραιτηθεί, να αναλάβουμε εμείς που μας ενδιαφέρει να αυξήσουμε τους μισθούς των ανθρώπων και έχω να του προτείνω διάφορες παραλίες για να πάει να φιλοσοφήσει το καλοκαίρι» και καταλήγει ειρωνικά «ίσως σε κάποιες από αυτές να μην έχει πάει ήδη».

  • Δείτε την ανάρτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This