Η 18χρονη Αναστασία Κολιού έκλεψε τις εντυπώσεις με τις αναφορές στον «ήλιο» και τον Ανδρέα

Must Read

Eχει λατρεία στον Ανδρέα Παπανδρέου και ας είναι μόνο 18 χρονών, γεγονός που σημαίνει ότι ήταν αγέννητη όταν ο Ανδρέας μεσουρανούσε.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Παρ’ όλα αυτά, η Κοζανίτισσα Αναστασία Κολιού ήταν η μικρότερη σύνεδρος του ΠΑΣΟΚ στο συνέδριό του που έγινε πριν από λίγες ημέρες, και βρέθηκε να μιλά στο βήμα του για τον θαυμασμό της στον «ήλιο του κόμματος» αλλά και στον ιδρυτή του. «Οταν οι συμμαθητές μου έπαιζαν παιχνίδια, εγώ διάβαζα και… άκουγα ΠΑΣΟΚ» είπε χαρακτηριστικά.

Το νεαρό κορίτσι μίλησε, παρουσία χιλιάδων συνέδρων, για τις ανάγκες που έχει σήμερα η νεολαία, για τα προβλήματα που ζητούν λύσεις, αλλά και τα ερωτήματα της νέας γενιάς που πρέπει να απαντηθούν. Χειροκροτήθηκε πολύ, όταν αναφέρθηκε στον «ήλιο, που έχει ανάγκη να ανατείλει ξανά». Κλείνοντας, φώναξε με πάθος: «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό».

Η Αναστασία ζει στην Κοζάνη και οι βλέψεις της δεν σταματούν στα συνέδρια. Θέλει να πολιτευτεί με τον Ανδρουλάκη, όταν έρθει η κατάλληλη ώρα… Το πρώτο της βήμα για αυτό ήταν η εκλογή της στη Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ Κοζάνης, όπου κάποτε, πριν πάει στον ΣΥΡΙΖΑ, διέπρεπε η Θεοδώρα Τζάκρη. Τώρα το μέλλον στο «κίνημα του Ανδρέα» έρχεται με τη νεαρή και ξανθιά θαυμάστριά του, την Αναστασία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This