Καραμανλή «ψηφίζει» και ο Γκλέτσος

Must Read

Αυτοί που ξαφνιάστηκαν με την παρουσία του Απόστολου Γκλέτσου στην ομιλία Καραμανλή στο Μέγαρο δεν γνωρίζουν καθόλου τον Απόστολο.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Ο πρώην δήμαρχος και νυν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ είναι λάτρης του Κώστα Καραμανλή και δεν το κρύβει. Και όχι μόνον αυτό, αλλά χαρακτηρίζει τον πρώην πρωθυπουργό «πολιτικό με μπέσα». Το 2018 έλεγε στην «Espresso» ο Απόστολος για τον Κώστα Καραμανλή: «Ποτέ μου δεν έκρυψα τη συμπάθειά μου για τον Κώστα Καραμανλή. Ο Καραμανλής έχει μπέσα πιο πολύ από όλους. Εάν ο Καραμανλής πει “κατεβαίνω”, συσπειρώνει όλους τους Ελληνες. Το μοναδικό όνομα που αυτή τη στιγμή μπορεί να συσπειρώσει όλους τους Ελληνες είναι ο Κώστας Καραμανλής. Και ο Τσίπρας θα πήγαινε μαζί του, γιατί είναι έξυπνος».

Λίγο αργότερα, το 2019, είχε κάνει έκκληση στον Κώστα Καραμανλή να παρέμβει σώζοντας τη χώρα στο παρά πέντε της επικύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών από τη Βουλή, λέγοντας: «Κάνω έκκληση στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή να αναλάβει πρωτοβουλίες για να σωθούμε από την κατάρα της φυλής, τον διχασμό. Είναι, κατά τη γνώμη μου, ο μόνος Ελληνας που μπορεί να μας ενώσει». Αρα μη μένετε έκπληκτοι. Ο Απόστολος Γκλέτσος, λοιπόν, «ψηφίζει» Καραμανλή και με τα δυο χέρια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This