Πολύ… μεγάλος αποδεικνύεται ο «Μεγάλος Περίπατος» του Μπακογιάννη

Ούτε μια κουβέντα για τον Νικήτα Κακλαμάνη, που έκανε όλη τη δουλειά για τη Διπλή Ανάπλαση

Must Read

Στο 2ο Φόρουμ του Οικονομικού Ταχυδρόμου μίλησε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, εκθειάζοντας τον εαυτό του για τα έργα στο κέντρο της πρωτεύουσας, παρόλο που ο κόσμος ταλαιπωρείται και τίποτε δεν έχει ολοκληρωθεί.

Μάλιστα αναφερόμενος στον Μεγάλο Περίπατο, απέδειξε απλά το πόσο… μεγάλος είναι καθώς όπως δήλωσε θα είναι έτοιμος το 2023, χωρίς φυσικά να προσδιορίζει το πότε ακριβώς. Διαβάζοντας έκθεση ιδεών στην κυριολεξία, είπε για έργα σε κάθε γειτονιά και περιοχή που θα συμβάλλουν στην αλλαγή όλης της πόλης, προκειμένου η Αθήνα να ανταποκριθεί σε προκλήσεις όπως η ψηφιακή και η κλιματική μετάβαση.

«Το σιντριβάνι κατέβασε τη θερμοκρασία τρεις βαθμούς στην Ομόνοια. Δεν είναι μόνο θέμα αισθητικής τα σιντριβάνια. Όλα τα έργα είναι πράσινα. Η κλιματική κρίση είναι στην καρδιά κάθε απόφασης που εμείς λαμβάνουμε. Το πράσινο πρόταγμα είναι και θέμα εθνικής ασφαλείας και ανεξαρτησίας. Το έχει καταλάβει και όλη η Ευρώπη» ανέφερε ο Μπακογιάννης και μιλώντας για την Πανεπιστημίου είπε ότι με την πιλοτική εφαρμογή του Μεγάλου Περίπατου όπου μειώθηκαν οι εκπομπές άνθρακα σύμφωνα με το ΕΜΠ, οπότε με περισσότερα δέντρα θα γίνει περισσότερο βιώσιμος ο χώρος.

Αναφορά έκανε και για τη Διπλή Ανάπλαση, για την οποία όμως ούτε μια φορά δεν έχει αναφέρει το όνομα του πρώην Δημάρχου Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος έκανε και όλη τη δουλειά.

Ζήτησε δε μια ακόμη θητεία ως δήμαρχος για να γίνει βιώσιμη πόλη η Αθήνα, λέγοντας «θέλουμε να διεκδικήσουμε την εμπιστοσύνη των Αθηναίων για μια θητεία ακόμα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This