Πάρε κόσμε! Ο Κυριάκος όρισε δεκάδες νέους αναπληρωτές γραμματείς

Στη Νέα Δημοκρατία όλοι οι καλοί χωράνε...

Must Read

Συνεχίζεται ο «γαλάζιος» προεκλογικός οργασμός. Εν μέσω προχωρημένου θέρους και δίχως να έχει ακόμη επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, αποδεικνύεται ακόμη μια φορά πως η Πειραιώς βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης μοίρασε θέσεις στα κομματικά στελέχη, προσπαθώντας μάλιστα να μην αφήσει κανέναν ανικανοποίητο.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό, οριστικοποιήθηκαν τα ονόματα των αναπληρωτών στις γραμματείες της Νέας Δημοκρατίας με απόφαση του πρωθυπουργού, σύμφωνα με σχετική αναλυτική ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος.

Οι αναπληρωτές γραμματείς που ορίστηκαν χθες θα έχουν τις αρμοδιότητες αγροτικών φορέων, Ατόμων με Αναπηρία, Αυτοδιοίκησης και Διαχείρισης Κρίσεων, Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων (ΕΚΟ), Ελλήνων της διασποράς, επιστημονικών φορέων, εργαζομένων στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα, κοινωνικής αλληλεγγύης και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οικογενειακής πολιτικής και ισότητας των φύλων, παραγωγικών τομέων, ποιότητας ζωής και εθελοντισμού, προγράμματος στρατηγικού σχεδιασμού, ψηφιακού μετασχηματισμού, τέως βουλευτών – ευρωβουλευτών – πολιτευτών και επιμόρφωσης στελεχών. Αναμένονται, μάλιστα, άμεσα ο ορισμός των θεματικών τομεαρχών του κόμματος και η ανακοίνωση των συντονιστών των γραμματειών από τους αντίστοιχους επικεφαλής.

Η νεότερη ενημέρωση θα γίνει λίαν συντόμως, καθώς ο χρόνος «τρέχει» και, ως γνωστόν, ο Αύγουστος δεν ενδείκνυται για τέτοιες ανακοινώσεις. Το μόνο σίγουρο είναι πως, όπως είναι φανερό, όλοι οι καλοί χωράνε στη Νέα Δημοκρατία!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This