Για «απάτη για όλους» στον τουρισμό κατηγορεί τώρα την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε αύξηση που, στην πραγματικότητα, είναι μείωση!

Must Read

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε σήμερα τον διπλασιασμό των δικαιούχων voucher για το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους», αλλά, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, στην πραγματικότητα πρόκειται για… διπλή εξαπάτηση των πολιτών!

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στην αρχή ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε αύξηση του ποσού από τα 120 σε 150 ευρώ για όλη την οικογένεια, ενώ μέχρι πρότινος λαμβάνονταν υπόψη τα εξαρτημένα από τον δικαιούχο μέλη της οικογένειας.

«Στην πραγματικότητα πρόκειται για μείωση του ποσού από 180 έως 330 ευρώ για μια τετραμελή οικογένεια. Τόσο γενναιόδωρος είναι απέναντι στους πολίτες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα ούτε για λίγες ημέρες διακοπών. Σήμερα, μετά την κατακραυγή από τους πολίτες και τους επιχειρηματίες του τουρισμού, ανακοίνωσε το διπλασιασμό των δικαιούχων, αλλά από το Σεπτέμβριο. Μάλλον πιστεύει ο κ. Μητσοτάκης ότι οι Έλληνες κάνουν διακοπές όλο τον χρόνο, όπως ο ίδιος», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Μετά το «απάτη pass» για τους λογαριασμούς του ρεύματος, ήρθε το «απάτη για όλους» στον τουρισμό: «Ένας πρωθυπουργός της εξαπάτησης, την ώρα που χρειάζονται γενναία μέτρα στήριξης της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας», σχολιάζει καταλήγοντας ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This