Μύδροι Αυγέρη κατά Πλεύρη

Must Read

Πυρά κατά του Θάνου Πλεύρη εξαπέλυσε η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β’ Θεσσαλονίκης και αν. Τομεάρχης Υγείας, Δώρα Αυγέρη, με αφορμή την δήλωση «βόμβα» ότι θα αλλάξει ο τρόπος που καταγράφονται οι νεκροί από Covid.

Ο Πλεύρης, μετά το νέο ρεκόρ της χώρας μας στη θνησιμότητας ανακοίνωσε την αλλαγή το πρωί της Δευτέρας, σχολιάζοντας ξαφνικά μετά από δυόμιση χρόνια πανδημίας ότι δεν πεθαίνουν από κορωνοϊό…!

«Παρακολουθούν τους πολιτικούς τους αντιπάλους, αλλά όχι το μοντέλο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για την καταγραφή των θανάτων από κορωνοϊό!

Ο Πλεύρης φτιάχνει δικό του μοντέλο, γιατί με αυτό που ισχύει σε όλον τον κόσμο, έβγαλε «πρωταθλήτρια» την Ελλάδα με 18.000 θανάτους σε λιγότερο από έναν χρόνο στο υπουργείο Υγείας! Κοντά στους μισούς από τότε που ξέσπασε η πανδημία!

Να φύγουν! Θα φύγουν! Αλλά να ξέρουν ότι οι ευθύνες τους δεν ξεγράφονται!» έγραψε η Δώρα Αυγέρη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Δείτε επίσης: Εμπαίζουν τον ελληνικό λαό! Ξαφνική «βόμβα» για τους νεκρούς από κορωνοϊό

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This