Εμπαίζουν τον ελληνικό λαό! Ξαφνική «βόμβα» για τους νεκρούς από κορωνοϊό

Στροφή 180 μοιρών από τον υπουργό Υγείας - Τώρα που στριμώχτηκαν αλλάζουν τον τρόπο καταγραφής των νεκρών

Must Read

Σχεδόν δυόμιση χρόνια μετά από την πανδημία και ενώ η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει βρεθεί στο στόχαστρο της επιστημονικής κοινότητας και των ίδιων των πολιτών, μετά την ραγδαία αύξηση κρουσμάτων και θανάτων από κορωνοϊό, ξαφνικά ο Θάνος Πλεύρης ανακοινώνει αλλαγή στον τρόπο καταγραφής των νεκρών.

Μετά την πλήρη άρση των περιοριστικών μέτρων για να ευνοηθεί η τουριστική περίοδος, τα νούμερα που ανακοινώνει ο ΕΟΔΥ προκαλούν τρόμο και ανησυχία για την επόμενη μέρα, με την κυβέρνηση να δέχεται πυρά πανταχόθεν.

Αφού επιχείρησαν να μπερδέψουν τους πολίτες, αλλάζοντας την ενημέρωση του ΕΟΔΥ, την οποία για να κατανοήσει κάποιος έπρεπε να κάνει μαθηματικές πράξεις (οπισθοχωρώντας τελικά με την θύελλα αντιδράσεων), τώρα ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης υποστηρίζει ότι τελικά δεν είναι όλοι οι θάνατοι από Covid.

«Η χώρα μας ακολουθεί το εξής μοντέλο καταγραφής, βάσει του ΠΟΥ: Όταν κάποιος έχει νοσήσει από COVID, ακόμη και όταν η αιτία θανάτου δεν είναι ο κορωνοϊός και απλώς έχει βγει θετικός, τότε καταγράφεται ως θάνατος από COVID. Από δω και στο εξής, στους θανάτους που θα δηλώνουμε, θα αναφέρουμε πόσοι από αυτούς είναι με αιτία τον COVID και πόσοι είναι με άλλη αιτία, αλλά τα άτομα είχαν COVID» δήλωσε ξαφνικά ο Πλεύρης και προσπάθησε να πείσει ότι δεν υπάρχει αύξηση των νεκρών εξαιτίας της αποτυχημένης διαχείρισης του:

«Συνεπώς δεν είχαμε αύξηση θανάτων, απλά το ποσοστό των θανάτων από τον Μάιο και μετά συνδυάζονται με περιστατικά ήταν με οποιαδήποτε αιτία και είχαν και COVID. Αυτά όλα τα στοιχεία θα αναλυθούν και θα συνεχίσουμε να λέμε επακριβώς του θανάτους, όμως και απόδειξη αυτού που λέμε, είναι πως δεν υπήρχε αύξηση στους σκληρούς δείκτες της πανδημίας» δήλωσε σήμερα ο Πλεύρης.

Για ακόμα μια φορά, η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποδεικνύει περίτρανα ότι είναι ικανή να κάνει όσες κυβιστήσεις χρειαστεί για να «σώσει» το επικοινωνιακό της παιχνίδι. Ντροπή.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This