Αντώναρος: «Επιβεβαίωσα ότι παρακολουθούν το κινητό μου – Aπαράδεκτο!»

Ο πρώην υπουργός του Κ. Καραμανλή τονίζει ότι η παραίτηση είναι μονόδρομος για τον Μητσοτάκη

Must Read

Προ ημερών, ο Ευάγγελος Αντώναρος κατήγγειλε δημόσια μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ο ίδιος έχει γίνει στόχος παρακολούθησης με τις συνομιλίες του να καταλήγουν στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός του Κώστα Καραμανλή επανήλθε αποκαλύπτοντας ότι πλέον έχει επιβεβαιώσει τις πληροφορίες για παρακολούθηση του κινητού του. 

«Έχω επιβεβαιώσει από δύο διαφορετικές πηγές ότι παρακολουθούν το τηλέφωνο μου», δήλωσε ο Ευάγγελος Αντώναρος μιλώντας στο militaire.gr. «Δεν μου προκαλεί έκπληξη» σχολίασε και πρόσθεσε: «Αυτό το σύστημα εξακολουθεί να δρα. Προσωπικά μου είναι παντελώς αδιάφορο αν με παρακολουθούν και αν ακούν όσα λέω. Δεν έχω τίποτα να κρύψω. Με ενοχλεί όμως γιατί αυτό είναι μια μεγάλη παραβίαση  του δικαιώματος που έχω ως Έλληνας και Ευρωπαίος πολίτης, στην απόλυτη ιδιωτικότητα και προστασία των προσωπικών μου συνομιλιών. Και με ενοχλεί ταυτόχρονα, γιατί αν παρακολουθούν εμένα, κρυφακούν και διάφορους κρίκους. Και δημόσια πρόσωπα αλλά και φίλους μου που δεν έχουν καμία σχέση με την πολιτική. Εκτίθενται άνθρωποι, παραβιάζεται και η δικής του ιδιωτικότητα. Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα!» είπε ο κ. Αντώναρος.

Μάλιστα, ο ίδιος τόνισε τις ευθύνες του Κυριάκου Μητσοτάκη, σημειώνοντας ότι οφείλει να παραιτηθεί. Όπως πρόσθεσε, η Δικαιοσύνη πρέπει να ελέγξει το ζήτημα σε βάθος.

Επιπλέον, ο κ. Αντώναρος έκανε λόγο για επικίνδυνους «επικοινωνιακούς χειρισμούς» σχολιάζοντας ότι το θέμα των ελληνοτουρκικών εμφανίζεται στα πρώτα θέματα της ενημέρωσης, κάθε φορά που η κατάσταση είναι δυσάρεστη για το Μαξίμου…

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This