ΑΡΧΙΚΗΠΟΛΙΤΙΚΗΠοιοι κρατούν στο σκοτάδι τον Τσαβδαρίδη;

Ποιοι κρατούν στο σκοτάδι τον Τσαβδαρίδη;

Κανείς δεν τον ενημέρωσε για την κατάρρευση της σκευωρίας;

Κάποιοι κρατούν συνειδητά στο σκοτάδι το εθνικό κεφάλαιο που λέγεται Λάζαρος Τσαβδαρίδης. Τον βουλευτή Ημαθίας της Ν.Δ. που πριν από λίγο από το βήμα της Βουλής, ισχυρίστηκε ότι ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος είναι ο αρχηγός του παρακράτους!

Μα καλά, δεν βρέθηκε κανένας να ενημερώσει τον Λάζαρο ότι το ανώτατο δικαστικό συμβούλιο απεφάνθη ότι δεν υπήρχε καμία σκευωρία, κανένα παρακράτος; Δεν του είπε κανείς ότι το ειδικό δικαστήριο γίνεται για άσχετο θέμα και φυσικά δεν έχει τελεσφορήσει για να αποφανθεί οτιδήποτε;

Εκτός εάν εννοεί ότι ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος ήταν παρακράτος όταν ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής τον είχε διορίσει επικεφαλής της ΕΥΠ.

Δύο τινά συμβαίνουν. Είτε κρύβουν πράγματα από τον Λάζαρο, είτε ο Λάζαρος ξέρει πράγματα και μας τα κρύβει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

Διαβάστε επίσης