«Γεια σας παιδιά που με παρακολουθείτε» – Νέες καταγγελίες από τον περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη

Καταγγέλλει ότι ο ίδιος αλλά και άλλοι πολιτικοί έχουν πέσει θύματα παρακολούθησης

Must Read

Άλλη μια καταγγελία έρχεται να προστεθεί στο σκάνδαλο των παρακολουθήσεων, αυτή τη φορά, δια στόματος του γαλάζιου περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη.

Οι αποκαλύψεις για τις υποκλοπές έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας, ενώ ακόμα και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας προβαίνουν σε καταγγελίες δηλώνοντας ότι έχουν γίνει στόχοι παρακολούθησης.

Μιλώντας στο Lesvosnews, ο κ. Μουτζούρης δήλωσε: «Ε βέβαια με παρακολουθούν» είπε και στη συνέχεια χαιρέτησε κοιτώντας προς την κάμερα: «Γεια σας παιδιά που με παρακολουθείτε» είπε με περιπαιχτικό ύφος ο περιφερειάρχης.

«Αν οι 50 Υπουργοί και οι 13 περιφερειάρχες δεν παρακολουθούνται ποιος παρακολουθείτε;» είπε και στη συνέχεια πρόσθεσε: «δεν το εγκρίνω, αλλά είμαι βέβαιος ότι γινόντουσαν, τις καταδικάζω».

Δείτε την δήλωση του περιφερειάρχη στο 1:06

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This