Χαράλαμπος Αθανασίου – Ιάσων Πιπίνης: Γαλάζια ναυμαχία στην Λέσβο!

Το ασθενοφόρο της Καλλονής και η μάχη για την έδρα

Must Read

Στην δωρεά ασθενοφόρου οχήματος προς το Κέντρο Υγείας Καλλονής Λέσβου προχώρησε σήμερα η Βουλή, δίνοντας άλλη διάσταση στην μάχη Χαράλαμπου Αθανασίου – Ιάσονα Πιπίνη για τη μία και μοναδική έδρα της ΝΔ στο νομό. Στο νησί έχει ξεκινήσει έντονη αντιπαράθεση μετά την απόφαση του συμβούλου του πρωθυπουργού για θέματα Λατινικής Αμερικής να είναι υποψήφιος βουλευτής (ουσιαστικά εκ μέρους του συστήματος Μητσοτάκη). Έτσι στην τελετή παράδοσης του ασθενοφόρου στην Καλλονή δεν είχε κληθεί ο Ι. Πιπίνης, αλλά αντίθετα ο Χ. Αθανασίου ήταν θεσμικά παρών ως αντιπρόεδρος της Βουλής!

Το ασθενοφόρο της Καλλονής

Πρόκειται για ένα εξοπλισμένο ασθενοφόρο, με προδιαγραφές κίνησης σε δύσβατους δρόμους. Ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, που εισηγήθηκε στη Διάσκεψη των Προέδρων την δωρεά και εκείνη την έκανε ομόφωνα αποδεκτή, ανέφερε ότι «η Βουλή δεν νομοθετεί μόνο, αλλά τρόπον τινά νουθετεί κιόλας. Η νουθεσία εν προκειμένω έγκειται στο ότι δίνουμε το καλό παράδειγμα διαχρονικά, αυτό της κοινωνικής προσφοράς, με ομόφωνες αποφάσεις της Διάσκεψης των Προέδρων, όπου όλα τα κόμματα της Βουλής συμφώνησαν να κάνουμε δεκτή την πρόταση των βουλευτών της Λέσβου  και να παραδώσουμε στον Δήμο της Δυτικής Λέσβου, στον πιο κεντρικό Δήμο του νησιού, ένα εργαλείο κοινωνικής προσφοράς, ένα σύγχρονο ασθενοφόρο, διαστάσεων τέτοιων που να επιτρέπει την κυκλοφορία ακόμη και σε στενορύμια, στους στενούς δρόμους των χωριών της περιοχής της Καλλονής».

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους βουλευτές που έκαναν την πρόταση, η οποία έγινε αποδεκτή, να υπάρξει αυτή η δωρεά από τη Βουλή στη Μυτιλήνη», είπε και ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Όπως βλέπετε, στην «εξίσωση» δεν υπάρχει πουθενά ο παράγων Ι. Πιπίνης…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This