Η ανάρτηση του Μπακογιάννη για τα 33 χρόνια από τη δολοφονία του πατέρα του και η φράση που θυμάται ο Κυριάκος

Must Read

Μια φωτογραφία από την παιδική του ηλικία στην οποία ο πατέρας του Παύλος Μπακογιάννης τον κρατάει αγκαλιά, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Κώστας Μπακογιάννης, με αφορμή την συμπλήρωση 33 χρόνων από την δολοφονία του, από τη «17 Νοέμβρη».

«Η συνείδηση μου. Κι ας πέρασαν 33 χρόνια. Είμαι ένας πολύ τυχερός άνθρωπος. Πόσο σε ευχαριστώ», έγραψε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Την ίδια ώρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανάρτησή του ανέβασε την φράση του Παύλου Μπακογιαννη: «Κράτα, λοιπόν, όσο μπορείς ελεύθερη την ψυχή σου. Και ανοιχτό το νου για τις αυριανές σου σκέψεις και ιδέες». Ο ίδιος σχολίασε: «Τριάντα τρία χρόνια μετά, φάρος για όλους η σκέψη και η προσφορά του».

ΝΔ: «Ο Παύλος Μπακογιάννης παραμένει πάντα στις καρδιές μας»

Ανακοίνωση για την θλιβερή επέτειο εξέδωσε και η ΝΔ: «Τριάντα τρία χρόνια μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του ο Παύλος Μπακογιάννης καθοδηγεί και αφυπνίζει τον λαό μας, στον διαρκή αγώνα για τα ιδανικά της Δημοκρατίας, ενώ συμβολίζει την ακατάπαυστη μάχη υπέρ της ενότητας και κατά της τρομοκρατίας.

Ο Παύλος Μπακογιάννης παραμένει πάντα στις καρδιές μας ένας φωτεινός ηγέτης, ένας ακατάβλητος αγωνιστής της ελευθερίας, της ενότητας και της Δημοκρατίας. Μαχόταν για τις αξίες του έθνους μας και αντιμαχόταν συνειδητά τη βία, τον φανατισμό και τις ανισότητες.

Οι αξίες και οι ιδέες του αποτελούν για την παράταξή μας και για όλους τους Έλληνες φάρο προόδου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Υπαρκτό το σενάριο πτώσης της κυβέρνησης

 Τουλάχιστον 7 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, έχουν βγει στη γύρα ψάχνοντας για μεταγραφή. Δε μιλάμε για θεωρίες συνωμοσίας υποθετικά...

More Articles Like This