Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Αν δω τον Τσίπρα στον δρόμο δεν θα του μιλήσω»

«Ο Βενιζέλος μου είπε να τεκνοποιήσω όταν τον εξέταζα για τη λίστα Λαγκάρντ»

Must Read

Συνέντευξη εφ’όλης της ύλης παραχώρησε η γνωστή δικηγόρος και επικεφαλής του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου.

@newsbreakgr

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Αν δω τον Τσίπρα στον δρόμο δεν θα του μιλήσω» #konstantopoulou #zoekonstantopoulou #zoikonstantopoulou

♬ πρωτότυπος ήχος – newsbreak

Η κ. Κωνσταντοπούλου μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα, αποκάλυψε ότι όταν ήταν μικρή, ήθελε να ασχοληθεί με την δημοσιογραφία.

Σχολιάζοντας τα πρόσωπα της τηλεόρασης, η ίδια ανέφερε ότι δεν μιλάει με τη Σία Κοσιώνη, εκτιμά ιδιαίτερα τον Γιώργο Παπαδάκη, ενώ για τον Δημήτρη Οικονόμου η ίδια απάντησε περιφρονητικά: «Ουδέν σχόλιο».

Αναφερόμενη στη σχέση της με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε ότι ακόμα και αν τον δει τυχαία στον δρόμο, δεν θα του μιλήσει: «Δεν είμαστε φίλοι με τον Αλέξη Τσίπρα, δεν μιλάμε καθόλου. Αν τον δω στον δρόμο δεν θα του μιλήσω».

Μεταξύ άλλων, η Κωνσταντοπούλου μίλησε για το bullying που έχει δεχτεί: «Να σας θυμίσω τον κ. Βενιζέλο που μου έλεγε ότι μου εύχεται να τεκνοποιήσω όταν τον εξέταζα στην ειδική επιτροπή της Βουλής για τη λίστα Λαγκάρντ; Πολλές κανιβαλικές καταστάσεις. Έχω δεχθεί bullying, είναι κάτι που ευτυχώς το άντεξα».

Επιπλέον, μιλώντας για την επαγγελματική και προσωπική της ζωή, αποκάλυψε ότι της αρέσει να ασχολείται με δύσκολες υποθέσεις αλλά και ότι είναι παράλληλα ιδιαίτερα ευσυγκίνητη: «Επιλέγω τις δύσκολες υποθέσεις και επιλέγω και τις λεγόμενες χαμένες υποθέσεις. Υπάρχουν κάποιοι δικαστές που σίγουρα λένε: Ωχ! Πάλι η Κωνσταντοπούλου, τι έχουμε να περάσουμε. Είμαι ευσυγκίνητος άνθρωπος, δεν μου φαίνεται. Συγκινούμαι σχεδόν πάντα στον κινηματογράφο και στο θέατρο και είμαι μάλιστα ανέκδοτο με τους δικούς μου ανθρώπους, γιατί ξαφνικά τραντάζεται η θέση και λένε: Ωχ, η Ζωή πάλι κλαίει».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This