Με την παρουσία των ψευτομουφτήδων εγκαίνια γραφείου για τους Τούρκους του εξωτερικού στην Αδριανούπολη!

Στήνουν νέο προπαγανδιστικό αρχηγείο δίπλα στα σύνορά μας

Must Read

Κάτι παραπάνω από ξεκάθαρος είναι ο ρόλος των ψευτομουφτήδων στη Θράκη, που ενεργούν προωθώντας την προπαγάνδα της Άγκυρας και δεν το κρύβουν. Έτσι καμαρωτός ο νέος ψευτομουφτής Ξάνθης, Μουσταφά Τράμπα, που «εκλέχτηκε» διά ανάταση χειρός πριν λίγες μέρες και ο ψευτομουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ, βρέθηκαν στην Αδριανούπολη για τα εγκαίνια του νέου αρχηγείου που στήνει δίπλα στα σύνορά μας η Τουρκία.

Πρόκειται για το αποκαλούμενο Γραφείο Συντονισμού της Προεδρίας για τους Τούρκους στο Εξωτερικό και ξεκίνησε τις εργασίες του με μια τελετή που πραγματοποιήθηκε με την παρουσία υψηλόβαθμων Τούρκων αξιωματούχων, πανεπιστημιακών, ενώ δεν έλειψε ούτε η εκπροσώπηση από την παράνομη «Τουρκική Ένωση» και την «Τουρκική Νεολαία Κομοτηνής»!

Στις ομιλίες που ακολούθησαν εξηγήθηκε γιατί επιλέχτηκε η Αδριανούπολη, καθώς θεωρείται η πόλη που υποδέχεται τους Τούρκους πολίτες από το εξωτερικό όταν πηγαίνουν στην Τουρκία. Και ότι η τουρκική Προεδρία θέλει οι πολίτες της να είναι λίγο πιο κοντά στην Τουρκία, και γνωρίζει ότι εφόσον η Αδριανούπολη είναι μια βαλκανική πόλη, οι συγγενείς τους είναι από πολύ διαφορετικές χώρες των Βαλκανίων.

Σε όλες δε τις ομιλίες τα Σκόπια αναφέρονταν σαν «Μακεδονία», ενώ στόχος της Άγκυρας είναι η Αδριανούπολη να αποτελεί την πολιτιστική πρωτεύουσα των Βαλκανίων! Δεν έλειψε και το απαραίτητο λιβάνισμα στον Ερντογάν, αφού ακούστηκε να λέγεται: «Η Τουρκία αποτελεί πράγματι ένα μεγάλο στοιχείο σταθερότητας για τις βαλκανικές χώρες υπό την ηγεσία του Προέδρου μας».

Χαρακτηριστικό είναι ότι μετά τα εγκαίνια και τις ομιλίες παρατέθηκε γεύμα στις όχθες του ποταμού Έβρου προς τιμήν των προσκεκλημένων, δηλαδή στο σημείο που η Τουρκία στέλνει παράνομους μετανάστες στην Ελλάδα και μετά έχει το θράσος να μας κατηγορεί!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This