Υποκρισία! Το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝ.ΑΛ. «νομιμοποιεί» τις παράνομες κασέτες του Μιωνή

Ενώ καταγγέλλει τις παρακολουθήσεις, ψήφισε για τον Παππά με βάση... κοριούς

Must Read

Μνημείο υποκρισίας εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ αποτελεί η υπερψήφιση του εισαγγελικού αιτήματος για άρση της βουλευτικής ασυλίας του Νίκου Παππά με βάση τις παράνομες κασέτες του Σάμπυ Μιωνή.

Την ίδια ακριβώς ώρα που η Χαριλάου Τρικούπη καταγγέλλει όπου βρεθεί και όπου σταθεί την απόπειρα της παρακολούθησης του κινητού τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, αποφασίζει -πέρα από κάθε λογική- να νομιμοποιήσει τους «κοριούς» του Ισραηλινού επιχειρηματία, που αποτελούν πέραν πάσης αμφιβολίας προϊόν υποκλοπής και, μάλιστα, σε μια υπόθεση η οποία επί της ουσίας δεν υφίσταται καν, εφόσον έχει ήδη κριθεί από την Ελληνική Δικαιοσύνη.

Συγκεκριμένα, η Ολομέλεια αποφάσισε χθες να αρθεί η βουλευτική ασυλία του Νίκου Παππά ύστερα από μήνυση για ψευδή κατάθεση κατ’ εξακολούθηση για όσα κατέθεσε στην προανακριτική επιτροπή για την υπόθεση Παπαγγελόπουλου. Η Εισαγγελική Αρχή ζήτησε να αρθεί η ασυλία του βουλευτή και πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να ελεγχθούν ενδεχόμενες αναντιστοιχίες ανάμεσα στην κατάθεσή του στην προανακριτική και την απομαγνητοφώνηση των ηχητικών Μιωνή.

Οι 180 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής ψήφισαν υπέρ της άρσης της ασυλίας του Νίκου Παππά, ενώ 99 βουλευτές από τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης καταψήφισαν. Μιλώντας από το βήμα, ο Νίκος Παππάς κατήγγειλε πως η κυβέρνηση επιχειρεί να στείλει ένα «έσχατο μήνυμα εκβιασμού σε όσους έχουν παρακολουθηθεί έως σήμερα», κατηγορώντας προσωπικώς τον πρωθυπουργό και χαρακτηρίζοντάς τον «αρχηγό αυτού του παρακρατικού μηχανισμού».

Παρακρατικές παρακολουθήσεις

«Οι παρακρατικές παρακολουθήσεις ξεκίνησαν από το 2016 με τον καλωδιωμένο Μιωνή. Είναι παράνομη η πράξη καταγραφής. Η ουσία, εξάλλου, των ισχυρισμών Μιωνή κατά Παπαγγελόπουλου, Φιλιππάκη και Παπαδάκου έχει καταρρεύσει ήδη στο δικαστήριο», είπε ο Νίκος Παππάς.

Αναφερόμενος, μάλιστα, ιδίως στη στάση της «γαλάζιας» παράταξης στην αίτηση άρσης ασυλίας του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι η Βουλή αποφασίζει για μια υπόθεση παράνομης καταγραφής την ίδια ημέρα που κλείνει τις εργασίες της εξεταστικής επιτροπής για τις υποκλοπές με ευθύνη της πλειοψηφίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This