Τσίπρας: «Κυβερνήτης των κοριών ο Μητσοτάκης»

«Παριστάνει το συμπαθές πουλί που λέγεται στρουθοκάμηλος»! Μαφιόζικη λειτουργία της ΕΥΠ

Must Read

«Δεν θα χαριστούμε σε κανένα για τον βιασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας, γιατί αν χαριστούμε, θα είμαστε συνένοχοι στο έγκλημα», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για το σκάνδαλο των υποκλοπών. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως «πρωθυπουργό των κοριών» και τον παρομοίαζε διαρκώς με στρουθοκάμηλο.

Ο Αλ. Τσίπρας τόνισε ότι υπάρχει «παράνομη, παρακρατική, μαφιόζικου χαρακτήρα λειτουργία της ΕΥΠ υπό την πλήρη γνώση και προστασία του πολιτικού της προϊσταμένου, του Κ. Μητσοτάκη» και έκανε λόγο για «δίδυμο σκάνδαλο Μητσοτάκη, σκάνδαλο και παρακολουθήσεων και συγκάλυψης».

«Predator ίσον ΕΥΠ, ΕΥΠ ίσον Predator», υπογράμμισε ο Αλ. Τσίπρας και έθεσε σειρά ερωτημάτων για τη σχέση Μητσοτάκη με τους επιχειρηματίες Μπίτζιο και Λαβράνο που δεν κλήθηκαν στην Εξεταστική. «Για πόσο θα μπορεί η πολιτική στρουθοκάμηλος να κρύβει Μπίτζιο και Λαβράνο και να κρύβεται; Μήπως φοβάται ο Μητσοτάκης ότι Λαβράνος και Μπίτζιος δεν θα επικαλεστούν το απόρρητο και θα μιλήσουν; Μήπως τον συμβούλευε;», είπε χαρακτηριστικά.

Επισημαίνεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέγνωσε όλη την δήλωση του πρ. πρωθυπουργού Κώστας Καραμανλή με την οποία ζητούσε να μην επικαλείται κανείς το απόρρητο και να ριφθεί άπλετο φως στο σκάνδαλο, και σχολίασε: «ο Κ. Μητσοτάκης επέλεξε το απόρρητο από την κάθαρση, το σκοτάδι από το φως όπως η στρουθοκάμηλος». «Υπάρχει σκάνδαλο Μητσοτάκη. Τελεία. Παράγραφος», τόνισε ο Αλ. Τσίπρας και δεσμεύθηκε ότι «η υπόθεση των υποκλοπών δεν θα κλείσει με το τέλος της Εξεταστικής παρωδίας. Η συνέχεια θα δοθεί στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, όποτε και να την συγκαλέσετε, στην Επιτροπή PEGA του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ακόμα και αν δεν πάει ο Κ. Μητσοτάκης, και φυσικά στη Δικαιοσύνη». «Υπάρχει ατομική ευθύνη του πρωθυπουργού των υποκλοπών, του κυβερνήτη των κοριών για το σκάνδαλο των υποκλοπών», κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This