Πως επέζησε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στην κατοχή – ειλικρινής ομολογία

Ένιωσε την ανάγκη να τα πει λίγο πριν πεθάνει

Must Read

Η Ελλάδα είχε τις μεγαλύτερες απώλειες από όλες τις χώρες σε αναλογία πληθυσμού τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, σύμφωνα με αρκετούς αναλυτές. 1 στους 10 έλληνες έχασε τη ζωή του κατά την ηρωική αντίσταση και την γερμανική κατοχή.

Ειδικά στις μεγάλες πόλεις το μαρτύριο ήταν αφόρητο και οι δημοτικές υπηρεσίες δεν προλάβαιναν να μαζεύουν τους νεκρούς από τους δρόμους. Χιλιάδες μικρά παιδιά, εκατοντάδες χιλιάδες ενήλικες και γέροντες πέθαναν από την πείνα, καθώς οι Γερμανοί και οι συνεργάτες τους στερούσαν ακόμα και τα βασικά είδη διατροφής από τον σκλαβωμένο ελληνικό λαό. Μιλάμε για μία πραγματική γενοκτονία.

Μία γενοκτονία που δυστυχώς ποτέ δεν τιμωρήθηκε. Νυρεμβέργη ποτέ δεν έγινε για την Ελλάδα. Μόνο η δίκη των δοσίλογων της Βορείου Ελλάδος, που δυστυχώς την κατάπιε κι αυτή ο εμφύλιος. Η κύρια δίκη των δοσίλογων αποδείχτηκε επίσης μία παρωδία…

Σε ένα συγκλονιστικό ιστορικό ντοκουμέντο, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αποκαλύπτει το πως επιβίωσε στην κατοχή. Η συγκεκριμένη αποκάλυψη, μάλλον μοιάζει με εξομολόγηση λίγο πριν πεθάνει. Ακούστε τη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This