«Ο Μητσοτακικός εμφύλιος περνάει σε νέα φάση. Δεν θα μείνει τίποτα όρθιο…»

«Πυρά» από Κύρτσο και Αντώναρο με αφορμή τη σύγκρουση Μαξίμου-Μαρινάκη

Must Read

Το χθεσινό… ξέσπασμα του Ολυμπιακού κατά της Κυβέρνησης με αναφορές σε «φασιστικό παρακράτος» (παρότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης στις δικές του δηλώσεις ήταν πιο… λάιτ), με αφορμή ένα πέναλτι στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και αιτία την υπόθεση των υποκλοπών και των παράνομων παρακολουθήσεων, προκάλεσε διάφορες αντιδράσεις.

Τόσο ο Ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος, όσο και ο δημοσιογράφος και πρώην μέλος της Κυβέρνησης Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, επιτέθηκαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη, έκαναν λόγο για «σύγκρουση» του Μαξίμου με τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, ενώ σχολίασαν και το «πάρτι» στήριξης των τραπεζών σε βάρος του ελληνικού λαού.

Δεν πέρασε απαρατήρητο το γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός θα βγει απόψε στον Νίκο Χατζηνικολάου για… επικοινωνιακή υποστήριξη, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.

Το μπαράζ τιτιβισμάτων:

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Δείτε εδώ τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This