Σε πανικό η κυβέρνηση για τις εκλογές – Ο Βορίδης παρακαλάει τους ομογενείς να εγγραφούν γρήγορα

Must Read

Η έκκληση του Μάκη Βορίδη να στους Έλληνες ομογενείς να σπεύσουν να εγγραφούν στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους επιβεβαιώνει τον πανικό της κυβέρνησης για την εξέλιξη των εκλογών, σε μια περίοδο που τα απανωτά σκάνδαλα έχουν προκαλέσει τριγμούς στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

«Θέλω να το πω πολύ δυνατά και πολύ καθαρά, κάτι το οποίο αλλάζει γιατί θέλω να τ’ ακούσουν οι κάτοικοι του εξωτερικού» δήλωσε ο Βορίδης στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης και πρόσθεσε: «Υπάρχει απόλυτη αδυναμία, είναι εντελώς αδύνατο, εάν έρθουν, πείτε ότι έρχονται αύριο το πρωί ή όποια στιγμή αποφασίσει ο πρωθυπουργός να διαλύσει τη Βουλή προκειμένου να πάμε σε εκλογές. {…} Εάν έρθουν 20.000, εκείνο το τριήμερο…» παραδέχτηκε και πρόσθεσε:

«Δεν λέω εάν έρθουν 100.000, λέω εάν έρθουν 20.000 ή εάν έρθουν 10.000, πότε θα εξεταστούν οι αιτήσεις; Πότε θα γίνουν δεκτές, όσες είναι να γίνουν δεκτές; Πότε θα απορριφθούν αυτές που είναι να απορριφθούν; Πότε θα πάνε στο Συνήγορο του Πολίτη για δειγματοληπτική εξέταση, σύμφωνα με αυτά που έχει πει η διακομματική για αυτές που απορρίφθηκαν; Πότε θα κριθούν οι ενστάσεις από τον Συνήγορο και από την διακομματική για να έχουμε οριστικοποίηση των εκλογικών καταλόγων;»

Όπως ανέφερε, ο υπουργός Εσωτερικών «επειδή πλησιάζουν οι εκλογές», οι ομογενείς πρέπει να σπεύσουν να εγγραφούν γιατί τώρα «η προθεσμία γίνεται μήνας, για λειτουργικούς λόγους».

«Το λέω, λοιπόν, σε όλους, και το λέω δυνατά, να το ακούσουν και από το Κοινοβούλιο. Θα το πούμε με όσο πιο ισχυρό και δυνατό τρόπο προς τους κατοίκους εξωτερικού, οι εκλογές -αντικειμενικά είμαστε στο τελευταίο εξάμηνο της θητείας της κυβέρνησης- πλησιάζουν. Ε, μην περιμένουν να ακούσουν την εξαγγελία για να πάνε να γραφτούν. Ας αξιοποιήσουν τώρα τη δυνατότητα» κατέληξε Μάκης Βορίδης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This