Ανακοίνωση Τσακαλώτου: Τροπολογία για 600 ευρώ σε υγειονομικούς, εκπαιδευτικούς, καθαρίστριες

«Αν υπάρχει μία ομάδα που χρειάζεται αυτό το επίδομα είναι το προσωπικό της υγείας»

Must Read

Το χάος που κυριαρχεί στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την ψήφιση της τροπολογίας για επίδομα 600 ευρώ σε αστυνομικούς και λιμενικούς δείχνει η αγωνία του Ευκλείδη Τσακαλώτου να προσέλθει στη Βουλή και να ανακοινώσει ότι θα υπάρξει τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ για επίδομα και στους υγειονομικούς και στους εκπαιδευτικούς.

«Έχει γίνει μεγάλη σπέκουλα για τα 600 ευρώ, τις τελευταίες μέρες, που δίνονται μόνο στους αστυνομικούς. Ξέρουμε για ποιους λόγους το δίνετε, για να δημιουργήσετε την εικόνα ότι το κράτους είναι αυταρχικό κράτος», ανέφερε και απευθυνόμενος στην αναπληρωτή υπουργό Υγείας Μίνα Γκάγκα είπε: «Το ανέφερα και εγώ σε ανάρτηση που έκανα, ότι αν υπάρχει μία ομάδα που χρειάζεται αυτό το επίδομα είναι οι γιατροί, το νοσηλευτικό προσωπικό, το προσωπικό της υγείας. Σε επόμενο νομοσχέδιο θα καταθέσουμε τροπολογία, τα 600 ευρώ να δοθούν στους ήρωες της υγείας, που ήταν δίπλα στον κόσμο την περίοδο του covid». «Γι’ αυτό εμείς θα πούμε να δοθούν τα 600 ευρώ στους εργαζόμενους στο ΕΣΥ, αλλά και σε όλους τους εκπαιδευτικούς. Και ρωτάω θα το ψηφίσετε; Είναι μια πολύ απλή ερώτηση. Ένα ναι ή ένα όχι!», κατέληξε.

Από την πλευρά της η Μ. Γκάγκα απάντησε ότι «στους υγειονομικούς δόθηκε ένα επίδομα από την αρχή της πανδημίας. Δόθηκε πέρσι. Δεν δόθηκε φέτος». «Θέλουμε να δώσουμε επίδομα σε όλους. Βεβαίως στέλνουμε και φέτος να δώσουμε επίδομα στο δημοσιονομικό πλαίσιο», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This