Όλος ο τουρκικός αναθεωρητισμός σε 16 χάρτες που παρουσίασε στη Βουλή ο Νίκος Δένδιας

Πρόκειται για το πλήρες ιστορικό των διεκδικήσεων της Τουρκίας από το 1974 και έπειτα

Must Read

Όχι έναν, όχι δύο, αλλά 16 συνολικά χάρτες κατέθεσε σήμερα στη Βουλή ο Νίκος Δένδιας, θέλοντας να παρουσιάσει σε όλη του την έκταση τον τουρκικό αναθεωρητισμό που έχει ως «σημαία» του ο Ταγίπ Ερντογάν.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της ομιλίας του, ο υπουργός Εξωτερικών κατέθεσε στα πρακτικά χάρτες με το ιστορικό διεκδικήσεων της Τουρκίας από το 1974 και έπειτα, οι οποίοι φανερώνουν τη διαρκή διεύρυνση του τουρκικού αναθεωρητισμού.

«Δεν θα σταματήσουμε να απαντάμε σε κάθε ανυπόστατη συμφωνία, συντονισμένα με εταίρους, φίλους και συμμάχους», τόνισε χαρακτηριστικά ο Νίκος Δένδιας, κατά τη συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού.

Οι συγκεκριμένοι χάρτες τεκμηριώνουν την έκταση του τουρκικού αναθεωρητισμού, με σκοπό την ανατροπή του status quo, παραβιάζοντας το Διεθνές Δίκαιο και το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας, απειλώντας την ειρήνη, την ασφάλεια και την σταθερότητα στην περιοχή, σημείωσε ο υπουργός Εξωτερικών

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This