«Σκοτωμός» Σταϊκούρα-Τσακαλώτου: «Είστε και ψεύτης και αλαζόνας και τυχοδιώκτης»

Ο Σταϊκούρας αποδέχθηκε την πρόκληση Τσακαλώτου να συγκρίνουν τα οικονομικά αποτελέσματα των τελευταίων 8 ετών

Must Read

Βαρύτατους χαρακτηρισμούς αντάλλαξαν Σταϊκούρας και Τσακαλώτος στην ολομέλεια της Βουλής για την οικονομία και την ανάπτυξη στη χώρα.

Όλα άρχισαν όταν ο υπουργός Οικονομικών αναφέρθηκε στα πεπραγμένα του ΣΥΡΙΖΑ και χαρακτήρισε την οικονομική πολιτική της τετραετίας 2015-19 «αλαζονική» και «τυχοδιωκτική», που όπως είπε είχε ως αποτέλεσμα να θέσει την Ελλάδα σε ειδικό καθεστώς της ενισχυμένης εποπτείας από τους θεσμούς.

Αμέσως πήρε τον λόγο ο Ευκλείδης Τσακαλώτος λέγοντας: «Ναι, ήμασταν η μόνη χώρα με ενισχυμένη εποπτεία. Ποια όμως ήταν η διαφορά σε σχέση με τις άλλες χώρες που πέρασαν από μνημόνια; Εμείς είχαμε τέσσερις συναντήσεις με τους Θεσμούς ενώ οι άλλοι που βρίσκονταν σε καθεστώς μεταπνημονιακής παρακολούθησης είχαν 2. Και μπήκαμε σε ενισχυμένη εποπτεία γιατί εσείς χρεοκοπήσατε τη χώρα. Ντροπή σας. Έχω συμμετάσχει σε 11 συζητήσεις προϋπολογισμών και δεν έχω αποκαλέσει κανέναν ψεύτη, τυχοδιώκτη και αλαζόνα όπως εσείς. Σας επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς: είστε και ψεύτης και αλαζόνας και τυχοδιώκτης».

Ο Χρήστος Σταϊκούρας επανήλθε για να απαντήσει ότι «στα 11 χρόνια κ. Τσακαλώτε που βρίσκεστε εδώ δεν είναι η πρώτη φορά που εκνευρίζεστε. Οσο γίνονται καλύτερα τα οικονομικά αποτελέσματα της χώρας τόσο αυξάνει ο εκνευρισμός σας. Εγώ στα 16 χρόνια που βρίσκομαι εδώ έχω να σας επισημάνω ότι ο καλύτερος σύμβουλος, ιδίως στο Υπουργείο Οικονομικών, είναι η ψυχραιμία».

Μάλιστα αποδέχθηκε την πρόκληση Τσακαλώτου να συγκρίνουν τα οικονομικά αποτελέσματα των τελευταίων 8 ετών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This