Ο Νίκος Παππάς κατέθεσε μήνυση στη γραμματέα του Χρήστου Καλογρίτσα

Must Read

Μήνυση σε βάρος της γραμματέως του Χρήστου Καλογρίτσα για όσα κατέθεσε στο Ειδικό Δικαστήριο αναφορικά με φακέλους και βαλίτσες γεμάτες χρήματα που προορίζονταν για το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε σήμερα ο Νίκος Παππάς.

Σε ανάρτησή του ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε: «Καλημέρα σας. Κατατέθηκε. Έρχονται και τα εξώδικα στους ανεμιστήρες».

«Υπάρχει η λάσπη στον ανεμιστήρα»

Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο Σάββατο ο ίδιος είχε κάνει γνωστό ότι θα κινηθεί νομικά σε βάρος της Ευθαλίας Διαμαντή:

«Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες, καλησπέρα.

Θέλω κατ’ αρχάς να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για τα αμέτρητα μηνύματα και τις αναρτήσεις συμπαράστασης και υποστήριξης. Ποτέ σε αυτή τη διαδικασία δεν ένιωσα μόνος. Η υπομονή και η επιμονή σε έναν αγώνα δύσκολο, είναι τελικά μια συλλογική επιλογή.

Σας γράφω για να σας κάνω γνωστό το εξής: Όπως γνωρίζετε, κατατίθεται μήνυση κατά της κυρίας που ψευδομαρτύρησε εναντίον μου και εναντίον του κόμματος και της παράταξης που υπηρετώ, στο ειδικό δικαστήριο. Ήταν λάσπη στον ανεμιστήρα και θα βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Τη Δευτέρα όμως, εκτός αυτού, θα λάβουν εξώδικο και τα μέσα ενημέρωσης που δεν είδαν, δεν άκουσαν το τι είπαν η πρόεδρος του δικαστηρίου και ο κ. Λοβέρδος, βουλευτής του ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ και συνήγορος υπεράσπισης του κ. Καλογρίτσα. Μπορεί να μην έγινε αναφορά στο όνομά μου, όπως είπαν οι παραπάνω, αλλά κάποια ΜΜΕ κάνουν σαν να έγινε.

Φαίνεται ότι υπάρχει η λάσπη στον ανεμιστήρα, υπάρχουν και οι πρόθυμοι και έτοιμοι ανεμιστήρες της λάσπης. Εξυπακούεται ότι θα έχουν τον χρόνο να διορθώσουν. Για να προλάβω τους καλοθελητές, τα ποσά που θα ζητώ με τις αγωγές, που θα ακολουθήσουν αν δεν επανορθώσουν, δε θα είναι μεγάλα και εξοντωτικά. Θα είναι όμως σημαντικά για τις δομές υποστήριξης ατόμων με αναπηρία στις οποίες θα τα δώσω.

Και μήνυση και εξώδικα και αγωγές, λοιπόν.

Και οι λασποανεμιστήρες στη δικαιοσύνη.

Και πολιτική αντιπαράθεση.

Όμορφα και πολιτισμένα.

Από καρδιάς

Νίκος Παππάς».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This