Πυρά ΣΥΡΙΖΑ για τα φέσια του Μαντά στο Δημόσιο: «Θα τον αποπέμψει ο Μητσοτάκης;»

Must Read

Σάλο έχουν προκαλέσει οι νέες αποκαλύψεις για τον βουλευτή Μεσσηνίας της ΝΔ Περικλή Μαντά, ο οποίος εκτός από ότι διατηρεί offshore στα Νησιά Μάρσαλ, έχει φεσώσει το Δημόσιο με 600.000 ευρώ, ενώ παράλληλα έχει δάνεια ύψους μισού εκατ. ευρώ, τα οποία δεν αποπληρώνει. 

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ θέτει το ερώτημα αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα τον αποπέμψει ή αν τελικά θα φροντίσει να τον «καλύψει».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

«Την ώρα που πολίτες και επιχειρήσεις βουλιάζουν σε αισχροκέρδεια και χρέη, τους κατάσχονται μισθοί και συντάξεις για οφειλές μερικών ευρώ και απειλούνται με πλειστηριασμούς και εξώσεις από τον πτωχευτικό νόμο του κ. Μητσοτάκη, ο βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ, Περικλής Μαντάς, έχει καταφέρει το ακατόρθωτο:

Έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο άνω των 600.000 ευρώ, αλλά δεν τον ενοχλεί κανείς.

 
Και φυσικά, πέρα από τα χρέη στο Δημόσιο, έχει δανεικά και αγύριστα σε τράπεζες σχεδόν μισό εκατομμύριο ευρώ, όπως προκύπτει από το πόθεν έσχες του. 

Για τον βουλευτή του κ. Μητσοτάκη Περικλή Μαντά φέσια στην υγειά των κορόιδων, για τους πολίτες πλειστηριασμοί και κατασχέσεις. Το ερώτημα λοιπόν είναι απλό: Θα αποπέμψει τον στρατηγικό κακοπληρωτή βουλευτή του ο κ. Μητσοτάκης ή θα συνεχίζει να τον καλύπτει;»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This