Αποσύρει την υποψηφιότητά της από τις εκλογές η Σοφία Νικολάου

Καταγγέλλουν «γαλάζιες» παρεμβάσεις πηγές της Νικολάου που ερευνάται για όργιο απευθείας αναθέσεων

Must Read

Κάνει πίσω η Σοφία Νικολάου, η οποία αποσύρει την υποψηφιότητά της από τις επικείμενες εκλογές, την ώρα που ερευνάται για το σκάνδαλο των απευθείας αναθέσεων με τη ΝΔ να δείχνει ότι κρατάει αποστάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώην Γ.Γ Aντεγκληματικής Πολιτικής θέλει να διευκολύνει την παράταξή της, ενώ παραμένει άγνωστο αν της ζητήθηκε να αποσύρει την υποψηφιότητά της.

Όπως αναφέρει το dikastiko.gr πηγές της κ Νικολάου μιλούν για «γαλάζιες» παρεμβάσεις και για -ακόμα χειροτέρα- «συμβόλαια» προκειμένου να… απελευθερωθεί μια θέση στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στην Εύβοια.

Το πρόβλημα πάντως, μετά την απόσυρση της κ. Νικολάου, λένε οι ίδιες πηγές, είναι ότι ανοίγει ένας ασκός του Αιόλου αξίας… 9 δις ευρώ, όσες είναι και οι απευθείας αναθέσεις που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια και για τα οποία σίγουρα ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει εξηγήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι με εντολή του οικονομικού εισαγγελέα Χρήστου Μπαρδάκη, έχει ξεκινήσει έρευνα η επίκουρος οικονομική εισαγγελέας Παναγιώτα Ιωαννίδου, η οποία μελετά το πόρισμα του ΣΔΟΕ, σύμφωνα με το οποίο στο διάστημα που ήταν γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής προχώρησε σε απευθείας αναθέσεις ζημιώνοντας το Δημόσιο κατά 2.000.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This