Ποιο σκάνδαλο «έφαγε» τελικά τη Νικολάου;

Η ίδια υποστηρίζει ότι το πόρισμα του ΣΔΟΕ και άλλα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της την αθωώνουν πλήρως για όσα την κατηγορεί η αξιωματική αντιπολίτευση

Must Read

Υπό το βάρος των αποκαλύψεων για τις απευθείας αναθέσεις, όταν ήταν γενική γραμματέας Aντεγκληματικής Πολιτικής, από τις οποίες, σύμφωνα με πόρισμα του ΣΔΟΕ που είδε το φως της δημοσιότητας το Δημόσιο ζημιώθηκε με 2.000.000 ευρώ, η Σοφία Νικολάου δεν θα είναι τελικά υποψήφια με τη Ν.Δ. στην Εύβοια.

Η ίδια μέσω συνεργατών υποστηρίζει ότι απέσυρε μόνη της την υποψηφιότητά της για λόγους ευθιξίας, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα της Οικονομικής Εισαγγελίας για τις προμήθειες και τις απευθείας αναθέσεις, γιατί, όπως υποστηρίζει, δεν μπορεί να είναι και να λειτουργεί «υπό ομηρία», δεν μπορεί να συνεχίσει τον προεκλογικό της αγώνα με αυτή την κατάσταση γύρω από το όνομά της, ενώ, όπως λέει σε συνομιλητές, «θα αποδειχθεί η αθώωσή της και θα επανέλθει».

Ωστόσο κύκλοι της Ν.Δ. την «αδειάζουν» λέγοντας πως «επειδή όσα λέει η κυρία Νικολάου προκαλούν διάφορα ερωτηματικά, οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι στην κυρία Νικολάου είχε διαμηνυθεί με απόλυτα σαφή τρόπο ότι δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. στις προσεχείς εκλογές».

Είχε αρνηθεί να αποσύρει την υποψηφιότητά της

Η κυρία Νικολάου, η οποία μόλις αποκαλύφθηκε το θέμα με τις αναθέσεις και το πόρισμα του ΣΔΟΕ όχι μόνο είχε αρνηθεί να αποσύρει την υποψηφιότητα, αλλά με προκλητικό ύφος απειλούσε θεούς και δαίμονες και έλεγε ότι έχει στη διάθεσή της όλο το πόρισμα του ΣΔΟΕ και άλλα στοιχεία που, κατά την ίδια, την αθωώνουν πλήρως για όσα την κατηγορεί η αξιωματική αντιπολίτευση.

Θυμίζουμε ότι τις αποκαλύψεις εις βάρος της τις είχε κάνει ο Παύλος Πολάκης και το πόρισμα του ΣΔΟΕ το δημοσίευσε το «Documento».

Είναι γεγονός, όμως, ότι από την πρώτη στιγμή η κυβέρνηση δεν τη στήριξε, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου, στις συνεχείς ερωτήσεις που δεχόταν, να απαντά κρατώντας σαφείς αποστάσεις, λέγοντας ότι οι υποψηφιότητες της Ν.Δ. ακόμα δεν έχουν εγκριθεί. Κι αυτό παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης πέρυσι την είχε καλέσει στο Μαξίμου και της είχε ανακοινώσει ότι θα είναι υποψήφια στην Εύβοια, όπου είχε ανοίξει και τρία πολιτικά γραφεία!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This