Τσαπανίδου: «Βεβαίως και θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε με το ΠΑΣΟΚ»

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχει συνειδητοποιήσει το μέγεθος της ευθύνης που φέρει για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών»

Must Read

«Η κυβέρνηση δεν δείχνει να έχει συνειδητοποιήσει το μέγεθος της ευθύνης που φέρει για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Δεν γίνεται για τέσσερα χρόνια να μην έχει κάνει τίποτα για να μην φτάσουμε στο τραγικό δυστύχημα. Δεν μιλάμε για ένα γεγονός που προκλήθηκε από εξωτερικούς παράγοντες, αλλά για μετωπική σύγκρουση! Και ακόμη αρνείται να αναλάβει την ευθύνη», υπογράμμισε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Πόπη Τσαπανίδου, μιλώντας στο Mega, ενώ κατηγορώντας για τα ρουσφέτια της ΝΔ, επισήμανε ότι και τα επτά μέλη του ΔΣ της ΕΡΓΟΣΕ είναι στελέχη του κυβερνώντος κόμματος.

«Ζούμε σε ένα κράτος που επί 40-50 χρόνια χτίστηκε από την παράταξη της ΝΔ και αυτές τις πολιτικές που υιοθετεί και μας κοροϊδεύει τώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι θα το γκρεμίσει, όπως είπε στην πρόσφατη συνέντευξή του», τόνισε και συνέχισε: «Ο Αλέξης Τσίπρας από την άλλη βγαίνει και λέει ανοικτά πώς θα διοικήσει αυτή τη χώρα, έχει σχέδιο και θα το παρουσιάσει αναλυτικά το επόμενο χρονικό διάστημα».

Η εκπρόσωπος Τύπου τόνισε ότι όσοι είδαν τη συνέντευξη Μητσοτάκη στον Σταύρο Θεοδωράκη θα αισθάνθηκαν πολύ άσχημα. «Από την πρώτη ερώτηση κιόλας τον είδαμε να απαντάει γελώντας στις ανησυχίες των νέων ανθρώπων και της κοινωνίας ολόκληρης για την ασφάλειά τους. Δεν μπορείς να ζητάς από παιδιά που ήταν στο μοιραίο τρένο να βάλουν πλάτη! Μόνο συγνώμη μπορείς να ζητήσεις. Εμένα αυτή η συνέντευξη με έκανε να ντραπώ», δήλωσε χαρακτηριστικά.


Για το ενδεχόμενο υποψηφιότητας του Κ. Αχ. Καραμανλή, είπε ότι «στα δικά μας τα μάτια δεν πρέπει να είναι υποψήφιος γιατί ήξερε! Δεν μπορεί να λέει ότι τα τρένα είναι ασφαλή και να κατηγορεί την αντιπολίτευση ότι είναι ντροπή να θέτει τέτοια ζητήματα. Αλήθεια, τί θα πει σε όσους τον άκουσαν, τον πίστεψαν και έβαλαν τα παιδιά τους στα τρένα;», διερωτήθηκε.

Ερωτηθείσα, δε, για την υποψηφιότητα του Παύλου Πολάκη η Πόπη Τσαπανίδου τόνισε ότι αποφασίστηκε στα συλλογικά όργανα του κόμματος, αφού ο ίδιος αναγνώρισε τα λάθη του, ενώ για τον Νίκο Παππά είπε πως η απόφαση σε βάρος του αφορά πλημμέλημα και το λάθος του είναι ότι ρύθμισε το τηλεοπτικό περιβάλλον και έφερε χρήμα στα δημόσια ταμεία, όταν άλλοι τα παίρνουν!

Επανερχόμενη στο θέμα των ρουσφετολογικών πρακτικών της ΝΔ η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο γιος του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου -που ψάχνει την υπόθεση των Τεμπών και που θα ερευνήσει τις ευθύνες του κ. Καραμανλή- ήταν μετακλητός στο γραφείο του πρώην υπουργού! Αλλά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης το πρώτο που έκανε με το που εκλέχθηκε ήταν να πάρει την ΕΥΠ υπό τον έλεγχό του και να αλλάξει τη νομοθεσία για να βάλει τον κ. Κοντολέοντα επικεφαλής -τον δικό του άνθρωπο δηλαδή».

Ερωτηθείσα για τις μετεκλογικές συνεργασίες η Πόπη Τσαπανίδου είπε τα εξής: «Το βασικό ερώτημα είναι πότε θα γίνουν οι εκλογές. Ακούσαμε μέσα από μια τηλεοπτική εκπομπή ότι θα γίνουν το Μάιο. Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό! Μέχρι τότε προσπαθούμε να πείσουμε τον κόσμο να δώσει την πρωτιά στο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και το ίδιο κάνει και ο Νίκος Ανδρουλάκης, μέσα από την ίδια δεξαμενή των προοδευτικών πολιτών. Όταν θα γίνουν οι εκλογές -και εμείς πιστεύουμε ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα πάρει πολύ ισχυρή εντολή- εκεί θα γίνει η ουσιαστική κουβέντα για τις συνεργασίες. Γιατί θα έχει μιλήσει ο λαός! Εμείς βεβαίως και θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε με το ΠΑΣΟΚ σε προγραμματική βάση, για να αφήσουμε πίσω μας, αυτή την Ελλάδα που μας πληγώνει όλους».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This