Από τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας, υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ η Όλγα Πολίτη

Γιατί άλλαξε παράταξη...

Must Read

Μπορεί να ήταν γραμματέας του Τομέα Ναυτιλίας της ΝΔ, αλλά θα είναι πλέον υποψήφια βουλευτής στις Κυκλάδες με το ΠΑΣΟΚ, αναλαμβάνοντας και τη θέση της αναπληρώτριας γραμματέας του τομέα τουρισμού.

Σε ανάρτησή της στο Facebook, η Όλγα Πολίτη έγραψε: «Είμαι μία νέα επιχειρηματίας στον χώρο του τουρισμού και της ναυτιλίας. Διετέλεσα τομεάρχης Ναυτιλίας στη ΔΕΕΠ Ανατολικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας. Είμαι Αντιδήμαρχος Παιδείας από τον Ιανουάριο του 2023 στον Δήμο – Βάρης – Βούλας Βουλιαγμένης αλλά και εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος από το 2019. Θα έχω την τιμή να είμαι υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων με το ΠΑΣΟΚ».

 

Σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε δηλώσει τον λόγο που άλλαξε παράταξή, λέγοντας ότι την βρίσκει σύμφωνη η «ανάγκη της κοινωνίας για ανανέωση του πολιτικού προσωπικού της χώρας, με τη συµµετοχή νέων ανθρώπων, με φρέσκες ιδέες, που μπορούν να οδηγήσουν την Ελλάδα στο µέλλον µε υπευθυνότητα και ασφάλεια, με καινοτόµες και εναλλακτικές δράσεις. Στοίχημά που έχει θέσει από την πρώτη στιγμή και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, δίνοντας βροντερό μήνυμα ανανέωσης µε τη γενιά των τριαντάρηδων, στην οποία ανήκω κι εγώ, κάτι στο οποίο η Νέα Δημοκρατία αυτήν τη στιγμή υστερεί».

Η Όλγα Πολίτη, αντιδήμαρχος Βούλας – Βουλιαγμένης και επιχειρηματίας η οποία δραστηριοποιείται και στη Μύκονο, πριν λίγο καιρό βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας, καθώς άγνωστοι κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο µονταρισµένες φωτογραφίες της, µε τίτλο «∆είτε τη hot αντιδήµαρχο γυµνή». Η ίδια απευθύνθηκε στη ∆ίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήµατος, προκειµένου να εντοπιστούν αυτοί που τη διέσυραν µε αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο.




Υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στην Πέλλα θα είναι και ο Αλκιβιάδης Νουσηκύρου, ο οποίος διετέλεσε περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This