Εκτός και της ευρωομάδας «Left» ο Αλέξης Γεωργούλης

Η απόφαση ελήφθη από κοινού με τον Έλληνα ευρωβουλευτή μέχρι την «επίλυση» της υπόθεσης

Must Read

Ακούστε το άρθρο

Μετά την καταγγελία εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και σωματική βία, ο Έλληνας ευρωβουλευτής τέθηκε εκτός και της ομάδας «Left» του Ευρωκοινοβουλίου.

Ήδη ο ευρωβουλευτής είχε τεθεί εκτός ΣΥΡΙΖΑ από τη στιγμή που έγινε γνωστή η καταγγελία ενώ, όπως δήλωσε σήμερα η Πόπη Τσαπανίδου, του έχει ζητηθεί να παραδώσει την έδρα του.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας Left, αποφασίστηκε να τεθεί εκτός ομάδας, με άμεση ισχύ, ενώ η απόφαση πάρθηκε από κοινού με τον Αλέξη Γεωργούλη μέχρι την «επίλυση» της υπόθεσης, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Και επισημαίνεται στην ανακοίνωση:

«Λαμβάνουμε εξαιρετικά σοβαρά υπόψη τις κατηγορίες και δεσμευόμαστε να προλαμβάνουμε και να εξαλείφουμε κάθε μορφή βίας και παρενόχλησης. Στεκόμαστε στο πλευρό όλων των επιζώντων της έμφυλης βίας. Θεωρούμε επίσης απαράδεκτη την αποκάλυψη των προσωπικών πληροφοριών της καταγγέλλουσας στα μέσα ενημέρωσης».

Δείτε ακόμη: 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This