Ποια είναι η γυναίκα που θα καταγγείλει τον Γεωργούλη μετά την Ελένη Χρονοπούλου

Η νεαρή γυναίκα φέρεται ότι είναι έτοιμη για να καταθέσει επίσημη καταγγελία

Must Read

Με νέες καταγγελίες είναι αντιμέτωπος ο Αλέξη Γεωργούλης, την ώρα που η υπόθεση με την καταγγελία της στενής συνεργάτιδας του Νίκου Ανδρουλάκη, Ελένης Χρονοπούλου για βιασμό και ξυλοδαρμό, έχει ανεβάσει στα ύψη το πολιτικό θερμόμετρο.

Δύο άτομα που προέρχονταν από το επαγγελματικό περιβάλλον του ευρωβουλευτή στις Βρυξέλλες, ένας άνδρας και μια γυναίκα, έχουν στραφεί κατά του γνωστού ηθοποιού που έφτασε στην Ευρωβουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου, ο Αλέξης Γεωργούλης φέρεται να είχε επιτεθεί λεκτικά σε μία νεαρή που έκανε πρακτική άσκηση στο γραφείο του στις Βρυξέλλες. Την ίδια περίοδο, ο μόνιμος υπάλληλος που εργαζόταν στο γραφείο του ευρωβουλευτή αποχώρησε.

Η νεαρή γυναίκα φέρεται να βρισκόταν στις Βρυξέλλες από τον Νοέμβριο του 2019 έως και τον Μάρτιο του 2020, όταν έφυγε από το γραφείο και την πόλη. Φήμες ανέφεραν ότι είχε πέσει θύμα κακοποιητικής συμπροφοράς από τον Αλέξη Γεωργούλη. Η νεαρή φωτογράφος που ακολουθούσε τον ευρωβουλευτή σε συνεντεύξεις, έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και  εργάζεται σε μεγάλη πολυεθνική.




Παράλληλα, την ίδια περίοδο αποχώρησε και ο υπεύθυνος του γραφείου του Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος είχε μεσολαβήσει για να έρθει στις Βρυξέλλες η νεαρή ασκούμενη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος κατήγγειλε  επιθετική συμπεριφορά και εργασιακό bullying. Κανένας από τους δύο δεν έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής σε καταγγελία, ωστόσο η νεαρή γυναίκα φέρεται να είναι έτοιμη να κινηθεί κατά του Γεωργούλη.




 

Η τρίτη καταγγελία

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η τρίτη περίπτωση αφορά μια γυναίκα υπάλληλο στο γραφείο του ευρωβουλευτή στις Βρυξέλλες, η οποία υποστήριξε ότι βγήκε με τον Αλέξη Γεωργούλη για ποτό και εκείνος της επιτέθηκε και την χτύπησε. Η ίδια δεν έχει κάνει επίσημη καταγγελία.

«Περιμένω τις εξελίξεις γιατί μαθαίνω ότι έρχονται καταγγελίες και από άλλα πρόσωπα που θα αναδείξουν και θα φωτίσουν πτυχές» ανέφερε μιλώντας στο Live News η Ζέφη Δημαδάμα, αντιπρόεδρος Γυναικών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος. «Oι πληροφορίες μου είναι ότι τις επόμενες ώρες θα έχουμε πολύ πιο συγκεκριμένες πληροφορίες για τις άλλες καταγγελίες» πρόσθεσε η ίδια.



Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This