ΑΡΧΙΚΗΠΟΛΙΤΙΚΗΕπιμένει στο παραμύθι της «διπλωματίας των σεισμών» ο Συρίγος

Επιμένει στο παραμύθι της «διπλωματίας των σεισμών» ο Συρίγος

Τι εννοεί λέγοντας ότι «η συνεκμετάλλευση είναι ένα καθεστώς που εφαρμόζεται αφού χαράξεις πρώτα τα σύνορα μεταξύ των δύο χωρών»;

Μεγάλη ανησυχία προκαλεί η δήλωση του υφυπουργού Παιδείας και υποψηφίου στην Α΄ Αθηνών, Άγγελου Συρίγου.

Μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου για τα ελληνοτουρκικά υπερασπίστηκε την περιβόητη «διπλωματία των σεισμών», λέγοντας:

«Η διπλωματία των σεισμών συνεχίζεται. Φαίνεται από τις μηδενικές παραβιάσεις του εναέριου χώρου από τις 14 Μαρτίου και μετά. Απλώς η Τουρκία δεν έχει μεταβάλει τις θέσεις της. Οι θέσεις της παραμένουν πάνω στο τραπέζι και αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα. Είναι αδιανόητο να συζητήσουμε αν τα ελληνικά νησιά ανήκουν στην Ελλάδα ή όχι».

Όπως για δήλωσή του άκρως περίεργη περί συνεκμετάλλευσης, δημιουργεί εύλογη ανησυχία. Όπως δήλωσε: «Η συνεκμετάλλευση δεν είναι πάνω στο τραπέζι. Είναι ένα καθεστώς που εφαρμόζεται αφού χαράξεις πρώτα τα σύνορα μεταξύ των δύο χωρών»!

Γιατί κύριε καθηγητά δεν έχουν σύνορα Ελλάδα και Τουρκία ή ξέρετε κάτι παραπάνω;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης