Επιμένει στο παραμύθι της «διπλωματίας των σεισμών» ο Συρίγος

Τι εννοεί λέγοντας ότι «η συνεκμετάλλευση είναι ένα καθεστώς που εφαρμόζεται αφού χαράξεις πρώτα τα σύνορα μεταξύ των δύο χωρών»;

Must Read

Μεγάλη ανησυχία προκαλεί η δήλωση του υφυπουργού Παιδείας και υποψηφίου στην Α΄ Αθηνών, Άγγελου Συρίγου.

Μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου για τα ελληνοτουρκικά υπερασπίστηκε την περιβόητη «διπλωματία των σεισμών», λέγοντας:

«Η διπλωματία των σεισμών συνεχίζεται. Φαίνεται από τις μηδενικές παραβιάσεις του εναέριου χώρου από τις 14 Μαρτίου και μετά. Απλώς η Τουρκία δεν έχει μεταβάλει τις θέσεις της. Οι θέσεις της παραμένουν πάνω στο τραπέζι και αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα. Είναι αδιανόητο να συζητήσουμε αν τα ελληνικά νησιά ανήκουν στην Ελλάδα ή όχι».

Όπως για δήλωσή του άκρως περίεργη περί συνεκμετάλλευσης, δημιουργεί εύλογη ανησυχία. Όπως δήλωσε: «Η συνεκμετάλλευση δεν είναι πάνω στο τραπέζι. Είναι ένα καθεστώς που εφαρμόζεται αφού χαράξεις πρώτα τα σύνορα μεταξύ των δύο χωρών»!

Γιατί κύριε καθηγητά δεν έχουν σύνορα Ελλάδα και Τουρκία ή ξέρετε κάτι παραπάνω;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This