Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει αντιδημοκρατικές πρακτικές στη ΔΕΗ

«Ο κ. Στάσης και η διορισμένη από τη ΝΔ διοίκηση της ΔΕΗ συνέχισαν τον κατήφορο των αντιδημοκρατικών πρακτικών...»

Must Read

Το ότι η ΔΕΗ δεν επιτρέπει την είσοδο υποψηφίων βουλευτών στα κεντρικά γραφεία της καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, υποστηρίζοντας πως η «Δημόσια» Επιχείρηση Ηλεκτρισμού υιοθετεί «αντιδημοκρατικές και καθεστωτικές πρακτικές».

Στην καταγγελία της, στην οποία εξαπολύει «βέλη» προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη, η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζει ότι θα υπερ​ασπιστεί τα κατοχυρωμένα με αγώνες δημοκρατικά δικαιώματα των εργαζομένων.

Η ανακοίνωση του τμήματος Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

«Μετά τον εκφοβισμό των εργαζομένων από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ασφαλιστικής εταιρείας “Nos Insurance”, παρουσία του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ κ. Γεωργιάδη, προκειμένου να ψηφίσουν τη “σωστή κυβέρνηση”, ο κ. Στάσης και η διορισμένη από τη ΝΔ διοίκηση της ΔΕΗ συνέχισαν τον κατήφορο των αντιδημοκρατικών πρακτικών, που μας γυρίζουν πολλές δεκαετίες πίσω.

Με το πρόσχημα της ασφάλειας, η ΔΕΗ δεν επιτρέπει την είσοδο υποψηφίων βουλευτών στα κεντρικά γραφεία, απαγορεύοντας ουσιαστικά την επικοινωνία τους με τους εργαζόμενους και παραβιάζοντας συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματά τους, κάτι που δεν έχει συμβεί από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα.

Δηλώνουμε σε κάθε κατεύθυνση ότι οι καθεστωτικές αυτές πρακτικές δε θα περάσουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ μαζί με τους εργαζόμενους , τα συνδικάτα και όλους τους δημοκρατικούς πολίτες θα υπερ​ασπιστεί τα κατοχυρωμένα με αγώνες δημοκρατικά δικαιώματα και στις 21 Μαΐου με την ψήφο του Ελληνικού λαού θα επαναφέρει τη δημοκρατία και τη δικαιοσύνη παντού.»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This