Αστεία απόπειρα Σκέρτσου να «καλύψει» την τρομερή ομολογία Μητσοτάκη

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προσπάθησε να «κουκουλώσει» την ομολογία Μητσοτάκη για τις υποκλοπές

Must Read

Με τραγελαφικές δικαιολογίες έτρεξε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος, μετά από την ομολογία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο debate για το σκάνδαλο των υποκλοπών και την παρακολούθηση Ανδρουλάκη.

Στην προσπάθειά του να καλύψει την ομολογία Μητσοτάκη που προκάλεσε πανικό στο Μαξίμου, ο Σκέρτσος επιχείρησε να διαστρέψει τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, κάνοντας το άσπρο-μαύρο.

Σε ερωτήματα που δέχτηκε κατά την διάρκεια της ενημέρωσης συντακτών, τόσο για την ομολογία Μητσοτάκη ότι γνωρίζει (ενώ μέχρι τώρα δεν γνώριζε) ότι ο Ανδρουλάκης δεν παρακολουθήθηκε ως κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια, όσο και για τις παρακολουθήσεις της ηγεσίας των ενόπλων δυνάμεων και του υπουργού Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη, αλλά και για παραδοχή του ότι πρόκειται για σκάνδαλο, ο Σκέρτσος απάντησε ότι η υπόθεση βρίσκεται στη Δικαιοσύνη και ότι έχουν γίνει ήδη νομοθετικές παρεμβάσεις.

Μπορεί ο Μητσοτάκης να απάντησε ξεκάθαρα ότι ο Ανδρουλάκης «δεν αποτελεί κανέναν απολύτως κίνδυνο για την εθνική ασφάλεια της χώρας και δεν έπρεπε να είναι ποτέ υπό καθεστώς παρακολούθησης», υποστηρίζοντας ότι σύμφωνα με τον Economist, η Ελλάδα παρουσίασε πρόοδο παρά το «σκάνδαλο υποκλοπών», ο Σκέρτσος όμως προσπάθησε να τα κουκουλώσει υποστηρίζοντας ότι «αναφερόταν στο δημοσίευμα του Economist Και διάβασε τη συγκεκριμένη αναφορά. Όπου η Ελλάδα σύμφωνα με τον Economist έχει ανέβει κατά 14 θέσεις στον δείκτη αξιολόγησης της λειτουργίας της Δημοκρατίας που συντάσσει ο Economist Κάθε χρόνο. Επομένως η αναφορά αφορούσε το δημοσίευμα του Economist και δεν αποτελούσε κάποια αναφορά ή πολιτικό χαρακτηρισμό».

«Ο πρωθυπουργός εχτές, εκτός των άλλων, παραδέχτηκε πως έγιναν οι παρακολουθήσεις του κ. Χατζηδάκη και του κ. Φλώρου, και είπε ο ίδιος πως οι εξηγήσεις δεν ήταν επαρκείς. Πριν από λίγους μήνες τον θυμόμαστε στη Βουλή να διαψεύδει τα δημοσιεύματα του Documento και να ωρύεται πως δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο» ρώτησε δημοσιογράφος τον Σκέρτσο και ο ίδιος απάντησε: «Όχι δεν έγινε αυτό που αναφέρετε εχτές στο debate».

«Δεν παραδέχτηκε σε συγκεκριμένη ερώτηση πως οι εξηγήσεις που έχουν δοθεί δεν είναι επαρκείς;» επέμεινε ο δημοσιογράφος με τον Άκη Σκέρτσο να απαντά: «Όχι. Δεν έγινε αυτό. Αυτό στο οποίο απάντησε αφορούσε αποκλειστικά τον κ. Ανδρουλάκη, και αυτό το οποίο είπε είναι ότι εκ του αποτελέσματος, εφόσον δεν συνεχίστηκε η νόμιμη παρακολούθηση, προκύπτει ότι δεν υφίστατο ζήτημα εθνικού κινδύνου από τον κ. Ανδρουλάκη. Δεν είπε κάτι άλλο ούτε έκανε άλλη κρίση» συμπλήρωσε.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This