Εξόργισε και τους πιο ψύχραιμους δημοσιογράφους η Εβίτα Βαρελά: «Έλα Παναγία μου! Τι θα ακούσω ακόμα ο άνθρωπος;»

«Χαμός» στον αέρα με υποψήφια της ΝΔ

Must Read

Κατάφερε να εξοργίσει ακόμα και τους πιο ψύχραιμους δημοσιογράφους η υποψήφια με τη ΝΔ Εβίτα Βαρελά, η οποία εμφανίστηκε στο Open, χωρίς ωστόσο να είναι διατεθειμένη να απαντήσει σε ερωτήσεις!

Αρνούμενη να απαντήσει σε ερωτήματα, η Βαρελά έφτασε στο σημείο να προσβάλλει τους δημοσιογράφους: «Ήξερα που έρχομαι, δεν μου έκανε καμία εντύπωση ο τρόπος που με αντιμετωπίζετε» είπε με τον Παναγιώτη Στάθη να της απαντάει: «Θέλετε να βγαίνετε στις εκπομπές να κάνετε διάγγελμα; Θα μας καταγγείλετε κιόλας;».

Μάλιστα, η Ε. Βαρελά, δεν άφηνε κανέναν να μιλήσει, προκαλώντας αγανάκτηση στον Δημήτρη Καμπουράκη, ο οποίος δήλωσε «δεν θέλει άλλο, φτάνει» και της πρότεινε αν θέλει να αποχωρήσει.

Η γαλάζια υποψήφια ξεκίνησε να σχολιάζει το debate κάνοντας επίθεση στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Μιλάμε για μια απερίγραπτη ψευτιά, η ψευτιά του κύριου Τσίπρα, ο οποίος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένας άλλος Μινχάουζεν, Βαρόνος Μινχάουζεν, έχει ξεφύγει».

«Τόσο πολύ; Επί ποίου το λες;» ρώτησε ο Καμπουράκης και εκείνη απάντησε: «Διότι είπε ότι έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια ενώ είναι εκείνος που επέβαλε το τρίτο αχρείαστο μνημόνιο. Έχει γίνει πλέον ξεκάθαρο ότι ο κύριος Τσίπρας δεν θέλει να συνεχίσει τον φράχτη στον Έβρο».

Ενώ η ίδια συνέχιζε να κάνει μονόλογο, ο Παναγιώτης Στάθης παρενέβη: «Κυρία Βαρελά κάνετε διάγγελμα; Μην κάνετε διάγγελμα…» με τον ίδιο να προσθέτει όσο η Ε. Βαρελά συνέχιζε απτόητη: «είναι αγένεια αυτό, σας παρακαλώ, μα δεν ακούτε».

«Διακόπτετε τους πάντες» υποστήριξε η Βαρελά με τον Παναγιώτη Στάθη να την «βάζει στη θέση» της: «Είναι δουλειά μου να κάνω ερωτήματα. Αγένεια είναι να σας μιλάνε αυτοί που συντονίζουν την κουβέντα και να μην απαντάτε».

Ο Παναγιώτης Στάθης προσπάθησε στη συνέχεια να δώσει τον λόγο και σε άλλο καλεσμένο, ωστόσο η υποψήφια με τη ΝΔ άρχισε πάλι την επίθεση. «Σε εμάς δεν αρέσει; Έλα Παναγία μου… Τι θα ακούσω ακόμα ο άνθρωπος; Τι θα ακούσω… Σας διακόπτω για να μην ακούγεστε, επίτηδες το κάνω;» είπε αγανακτισμένος ο Π. Στάθης και εκείνη απάντησε: «Ήξερα που έρχομαι, δεν μου έκανε καμία εντύπωση ο τρόπος που με αντιμετωπίζεται αλλά εντάξει…» είπε με τον δημοσιογράφο να απαντάει: «Δεν κατάλαβα. Τι σημαίνει αυτό; Θέλετε να βγαίνετε στις εκπομπές να κάνετε διάγγελμα; Θα μας καταγγείλετε κιόλας; Συγγνώμη, σας παρακαλώ…».

Οργισμένος ο Δημήτρης Καμπουράκης σχολίασε ενώ η Βαρελά συνέχιζε τον μονόλογο: «Λοιπόν δεν θα απαντήσετε άλλο, είμαι αγενής. Μου επιτρέπετε; Επιτρέψτε μου να είμαι αγενής. Φτάνει, φτάνει με συγχωρείτε, δεν θέλω άλλο» είπε ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε: «Αν θέλετε αποχωρήστε, άμα δε σας κάνει η συζήτηση. Τέσσερα χρόνια τώρα δεν έχω τσακωθεί με κανέναν στον αέρα».




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This