Υποκλοπές: «Να ξεκινήσει μια πλήρης και σε βάθος έρευνα» μετά την παραδοχή Μητσοτάκη

Είναι η «μόνη λογική συνέπεια» κατά την Σόφι Ιντ Φελντ - Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον Πρωθυπουργό;

Must Read

Το απόλυτο «ξεγύμνωμα» του Κυριάκου Μητσοτάκη έγινε χθες βράδυ στο debate των πολιτικών αρχηγών, με τον Πρωθυπουργό να παραδέχεται για πρώτη φορά ότι δεν υπήρχε κανένας μα κανένας λόγος «εθνικής ασφάλειας» για την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ, παρότι τόσο καιρό ο ίδιος και οι αυλικοί του διαρρήγνυαν τα ιμάτιά τους ότι ουδέν γνώριζαν.

«Οι εξηγήσεις που δόθηκαν για τις παρακολουθήσεις δεν ήταν επαρκείς. Ο Ν. Ανδρουλάκης δεν αποτελεί κανέναν απολύτως κίνδυνο για την εθνική ασφάλεια της χώρας και δεν έπρεπε να είναι ποτέ υπό καθεστώς παρακολούθησης», είπε χαρακτηριστικά ο πανικόβλητος κ.Μητσοτάκης, ο οποίος και αυτοδιαψεύστηκε (σ.σ. υποστήριζε ότι δεν ήξερε και δεν ήξερε τον λόγο παρακολούθησης του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, αλλά τελικά ήξερε) και για πρώτη φορά χθες, παραδέχθηκε ότι η υπόθεση των υποκλοπών είναι σκάνδαλο.

Η αγωνιώδης προσπάθεια του Πρωθυπουργού ήταν να αποτινάξει από πάνω του οποιοδήποτε ίχνος ευθύνης, αλλά τόσο δια στόματος Νίκου Ανδρουλάκη (χθες), ο οποίος ζήτησε να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι για τις υποκλοπές, όσο και μέσω σημερινού tweet της εισηγήτριας της Επιτροπής Pega του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που διερευνά το σκάνδαλο των παράνομων παρακολουθήσεων και τη χρήση κακόβουλου λογισμικού, φαίνεται ότι η υπόθεση δεν θα μείνει έτσι.

Η Σόφι Ιντ Φελντ έκανε λόγο για «μια πλήρη και σε βάθος έρευνα για όλες τις αμφισβητούμενες υποθέσεις παρακολούθησης από ΕΥΠ και spyware», ως μόνη λογική συνέπεια της παραδοχής του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Η μόνη λογική συνέπεια θα ήταν να ξεκινήσει μια πλήρης και σε βάθος έρευνα για όλες τις αμφισβητούμενες υποθέσεις παρακολούθησης από ΕΥΠ και spyware, το τι συνέβη και πώς θα μπορούσε να συμβεί. Πλήρης διαύγεια».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This