Εξοργιστική δήλωση Μητσοτάκη για το ΕΣΥ την ώρα που πολίτες πεθαίνουν περιμένοντας ασθενοφόρο

Ομολογεί ότι θα ασχοληθεί σε μεταγενέστερο χρόνο με την Υγεία!

Must Read

Δύο γυναίκες έχασαν τη ζωή τους μέσα σε λίγες ώρες εξαιτίας της έλλειψης ασθενοφόρων και προσωπικού, όμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν βρήκε να πει ούτε λέξη. Μια 63χρονη γυναίκα στην Κω που «έσβησε» πάνω σε καρότσα αλλά και μια κοπέλα μόλις 19 ετών που περίμενε να φέρει στον κόσμο το παιδί της, άφησαν την τελευταία τους πνοή, την ώρα που οι οικογένειες τους έκαναν απεγνωσμένες κλήσεις στο ΕΚΑΒ.

Νοσοκομεία υποστελεχωμένα, χωρίς προσωπικό και υποδομές, ράντζα στους διαδρόμους, κλειστές χειρουργικές αίθουσες και αναμονή μέχρι και δύο χρόνια για τους ασθενείς που περιμένουν να χειρουργηθούν. Αυτή είναι η εικόνα του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Την ίδια ώρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από την προεκλογική του περιοδεία στη Θάσο ομολογεί ότι αυτά τα τέσσερα χρόνια της διακυβέρνησης του, δεν έκανε απολύτως τίποτα στον τομέα της Υγείας, παρά την πανδημία που ανέδειξε τα σοβαρά προβλήματα και τις ελλείψεις που οδήγησαν στον θάνατο χιλιάδες πολίτες. Την ώρα που ζητάει αυτοδυναμία της ΝΔ, ομολογεί ότι μεταθέτει σε μεταγενέστερο χρόνο την αναμόρφωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, θέτοντας τον στόχο αυτό ως «προσωπικό στοίχημα και πρώτη προτεραιότητα».

«Θα, θα και θα» βγήκαν από τα χείλη του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος δεν τόλμησε να κάνει την παραμικρή δήλωση για τον άδικο και τραγικό χαμό των δύο γυναικών, παρά μόνο αρκέστηκε σε φτηνές προεκλογικές υποσχέσεις.

Aξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα, ο Άδωνις Γεωργιάδης ομολόγησε με κυνικό τρόπο ότι η Υγεία δεν ήταν προτεραιότητα της κυβέρνησης της ΝΔ.

Δείτε επίσης:

Κυνικός, προκλητικός, χυδαίος. Ή πιο απλά, Άδωνις Γεωργιάδης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This