Τσίπρας για «απόσυρση» Πνευματικού: «Too little, too late… Δεν αρκεί»

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε «δημόσια τηλεοπτική αντιπαράθεση» για την υγεία - Για «ομολογία ενοχής της ΝΔ» μιλά η Κουμουνδούρου

Must Read

Την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίαζε στο Ζάππειο το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και τις «5+1 αλήθειες για το πρόγραμμα της ΝΔ για την οικονομία και τη υγεία», έγινε γνωστή η «απόσυρση» του Σπύρου Πνευματικού από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, μετά τις επαίσχυντες δηλώσεις του για διαλογή καρκινοπαθών τελικού σταδίου λόγω κόστους.







Ο κ.Τσίπρας ως πρώτη αντίδραση σχολίασε: «Too little, too late που λένε οι Αγγλοσάξονες του Ευκλείδη (σ.σ. του Τσακαλώτου, ο οποίος γέλασε)». Για να προσθέσει: «Ο κ. Μητσοτάκης έθεσε εκτός τον κ. Πνευματικό πολύ αργά, μετά τη δική μου τοποθέτηση χθες το βράδυ και την συνέντευξη Τύπου. Και το έκανε ακριβώς επειδή φανέρωσε το κρυφό του σχέδιο».

Για τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «δεν αρκεί, που τον άφησε εκτός» ο κ.Μητσοτάκης, γι’ αυτό, όπως είπε, «τον προκαλώ να έρθουμε οι δυο μας σε μια δημόσια τηλεοπτική αντιπαράθεση, για να συζητήσουμε το σχέδιό μας για την Υγεία. Για να μας πει ποιο είναι το σχέδιό του και το αληθινό του πρόγραμμα».

Ομολογία ενοχής και κρυφής ατζέντας της ΝΔ η καθυστερημένη αποπομπή Πνευματικού

Για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση και το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο μιλά για «τεράστια καθυστέρηση» στην απόφαση αποπομπής, αλλά και «ομολογία ενοχής και κρυφής ατζέντας της ΝΔ».

Αναλυτικά:

Η απόφαση του κ. Μητσοτάκη να αποπέμψει τον Σπύρο Πνευματικό από τις λίστες της ΝΔ με τεράστια καθυστέρηση και μετά τις δύο παρεμβάσεις του κ. Τσίπρα, τόσο χθες στο ΣΚΑΙ όσο και σήμερα στη συνέντευξη Τύπου, συνιστά ομολογία ενοχής και κρυφής ατζέντας της ΝΔ στην Υγεία.

Το επιτελείο Μητσοτάκη ήταν ο μόνος κύκλος ανθρώπων σε όλη τη χώρα που δεν αισθάνθηκε ανατριχίλα με την αδιανόητη δήλωση περί διαλογής ασθενών που πάσχουν από καρκίνο, προκειμένου να μειωθεί το κόστος περίθαλψης.

Αρχικά επιχείρησαν να κουκουλώσουν το ζήτημα, με μία δήλωση ανασκευής του ίδιου του κ. Πνευματικού. Έπρεπε να περάσουν 24 ώρες και να σηκωθεί τσουνάμι πολιτικών και κοινωνικών αντιδράσεων για να αντιληφθεί η ΝΔ πως αυτή η χυδαία υπόθεση δεν μπορεί να κουκουλωθεί.

Και ο κ. Πνευματικός δεν θα αποπεμπόταν εάν ο κ. Τσίπρας δεν είχε ξεκαθαρίσει πως η δήλωσή του αποκαλύπτει την κρυφή ατζέντα της ΝΔ για την Υγεία.

Μπορεί ο κ. Πνευματικός να φεύγει από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ, αυτό που μένει ωστόσο είναι η αποκάλυψη της κρυφής ατζέντας της ΝΔ για την Υγεία: Περαιτέρω συρρίκνωση του ΕΣΥ, ιδιωτικοποιήσεις και υποβάθμιση της δημόσιας δωρεάν καθολικής περίθαλψης στο βωμό του κόστους.

Στις 25 Ιουνίου συγκρούονται δύο αντίθετα σχέδια και για την Υγεία: αυτό της ΝΔ και αυτό του ΣΥΡΙΖΑ. Οι πολίτες πρέπει να κάνουν την επιλογή τους.

Υ.Γ. Η απάντηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αλέξη Τσίπρα για τον κ. Πνευματικό στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This