«Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα πάει διακοπές», σχολίασε ο Νίκος Παππάς

«Για ποδοσφαιριστής μπορεί να είναι μεγάλος, αλλά για πολιτικός είναι μικρός»

Must Read

Η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να παραιτηθεί ξάφνιασε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη και τον Νίκο Παππά, ο οποίος σχολίασε τόσο την παραίτηση όσα και τα όσα συνέβησαν στη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος.

Μιλώντας στον Real FM, ο Νίκος Παππάς δήλωσε: «Δεν νομίζω ότι μπορούσε να πει κάτι άλλο ανεξάρτητα από το τι είχε στο μυαλό του. Την ακούσαμε με χαρά τη δήλωσή του ότι θα παραμείνει στις επάλξεις. Έχει το δικαίωμα κ αυτός να πάρει τον χρόνο του να σκεφτεί με ηρεμία και να επιλέξει το τι θα κάνει. Είναι δύσκολες στιγμές για εμάς και προφανώς για τον ίδιο και δεν έχουμε παρά να σεβαστούμε την απόφαση».

Αναφερόμενος στο τι συνέβη στο Εκτελεστικό Γραφείο είπε: «Ήταν αποφασισμένος. Δεν έγινε πολιτική κουβέντα. Έγινε μία κουβέντα πολύ συναισθηματική. Θυμηθήκαμε καλές και δύσκολες στιγμές από τη θητεία του και έληξε σχετικά γρήγορα. Έχει κάθε δικαίωμα να λάβει αυτή την προσωπική απόφαση. Δεν ήταν αυτή η επιθυμία μας. Του ζητήσαμε να την ανακαλέσει. Δεν το δέχθηκε».

Όσον αφορά στην επόμενη μέρα του Αλέξη Τσίπρα, είπε χαριτολογώντας: «Είναι προφανές ότι δεν έχει κλείσει η συμβολή του Αλέξη Τσίπρα στην πολιτική και στην Αριστερά. Δεν μπορώ να διανοηθώ και κανένας μας δεν μπορεί να διανοηθεί ότι ο Αλέξης θα πάει διακοπές. Για πολιτικός είναι πολύ μικρός. Για ποδοσφαιριστής μπορεί να είναι μεγάλος, αλλά για πολιτικός είναι μικρός».

Στο αν υπάρχει κίνδυνος διάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Δεν λείπει. Ο Αλέξης Τσίπρας είναι στον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι μία εμφατική παρουσία ούτως ή άλλως. Εκτός από τον ίδιο μας κρατά μαζί και το πολιτικό συμβόλαιο όπως αυτό καταγράφεται στην ιδρυτική μας διακήρυξη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This