Δύο τουρκικές ασκήσεις με πραγματικά πυρά εντός της ελληνικής κυριαρχίας!

Η Άγκυρα ενημέρωσε τους διεθνείς οργανισμούς και το αμερικανικό Κογκρέσο ότι θα εκτελεί από 19 Ιουλίου έως 22 Αυγούστου 2023 δύο ασκήσεις εντός του FIR Αθηνών με UAV και F-16

Συντάκτης: Newsroom

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού ότι στις ελληνοτουρκικές διαπραγματεύσεις πρέπει να γίνουν υποχωρήσεις, καθώς και η πρόσφατη δήλωσή του στη Βουλή ότι στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ δεν συζητήθηκε θέμα ελληνικής κυριαρχίας με τον Ερντογάν, αποτελούν δώρα στον πρόεδρο της Τουρκίας για επιθετικές ενέργειες κάθε μορφής σε βάρος της Ελλάδας. Και, από την άλλη, δείχνουν εθνική πολιτική υψηλής επικινδυνότητας σε βάρος της χώρας και αποδεικνύουν ότι η πολιτική της κυβέρνησης της Ν.Δ. είναι εξόχως επικίνδυνη στη διαχείριση της εθνικής κυριαρχίας και όλων των εθνικών κυριαρχικών και άλλων δικαιωμάτων.

Τα επίσημα έγκυρα και ενυπόγραφα στοιχεία της κυβέρνησης και αυτά των ελληνοτουρκικών και διεθνών εγγράφων, που θα παρατεθούν, δεν αφήνουν περιθώρια για παρερμηνείες και παρανοήσεις. Ουδείς μπορεί να τα συγκαλύψει, παρά μόνον η κυβέρνηση, η οποία ως συνήθως μπορεί να τα αποκρύψει από τους Ελληνες.

Αμέσως μετά τη συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν στο ΝΑΤΟ και τις δηλώσεις του πρωθυπουργού περί υποχωρήσεων, η Τουρκία μετέτρεψε τις πρωθυπουργικές υποχωρήσεις σε παραχωρήσεις ελληνικής κυριαρχίας. Αυτό αποδεικνύεται από τον όγκο έγκυρων και ενυπόγραφων στοιχείων που διαθέτει η «κυριακάτικη δημοκρατία», σύμφωνα με τα οποία η Τουρκία ενημέρωσε τους διεθνείς οργανισμούς (και το αμερικανικό Κογκρέσο) ότι θα εκτελεί από 19 Ιουλίου έως 22 Αυγούστου 2023 δύο ασκήσεις εντός του FIR Αθηνών σε ελληνική κυριαρχία με τουρκικά UAV και F-16 με πραγματικά πυρά.

Χαρακτηριστικό (όσο δεν πάει…) στιγμιότυπο από τη συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους της Λιθουανίας

Άσκηση με UAV

Αυτή η τουρκική άσκηση κατακερματίζει τη συνοχή της ελληνικής κυριαρχίας διότι εκτελείται στις βραχονησίδες Χήνα, Μελαμπιούς, Χταπόδια και Καλόγεροι με την κυβέρνηση λόγω επικίνδυνης βλακείας να μην καταγγέλλει την Τουρκία στο Σ.Α. του ΟΗΕ για να προασπίσει και να διασφαλίσει την ελληνικότητα των βραχονησίδων, για τις οποίες η Αγκυρα υποστηρίζει εγγράφως προς το ΟΗΕ και το Κογκρέσο ότι οι βραχονησίδες δεν είναι ελληνικές.

Η εξόχως επικίνδυνη ελληνική βλακεία έγκειται στο γεγονός ότι η κυβέρνηση Κ. Μητσοτάκη με επιστολή στον ΟΗΕ στις 25 Μαΐου 2022 υποστηρίζει ότι οι βραχονησίδες του Αιγαίου παραχωρήθηκαν στην Ελλάδα με τις Συνθήκες της Λωζάννης και Παρισίων. Η θέση αυτή της κυβέρνησης είναι ψευδής και οδηγεί τον ΕΦΙΑΛΤΗ σε διαπραγμάτευση της ελληνικής κυριαρχίας και μοιρασιά των βραχονησίδων, ενώ αποδεικνύει πλήρη ανεπάρκεια -ή απροθυμία- της κυβέρνησης να διασφαλίσει νομικά την ελληνικότητα των βραχονησίδων.

Και τούτο διότι όχι μόνο σε καμιά συνθήκη δεν αναγράφεται ότι οι βραχονησίδες παραχωρήθηκαν στην Ελλάδα, αλλά ακόμα σε καμιά συνθήκη δεν υπάρχει η λέξη «βραχονησίδα» ή «βραχονησίδες». Οι βραχονησίδες όμως είναι νομικά και εθνικά ελληνικότατες και υπάρχουν τίτλοι ελληνικής ιδιοκτησίας, όχι στις συνθήκες, αλλά σε αποφάσεις διεθνών οργανισμών, τις οποίες η κυβέρνηση δεν μπαίνει στον κόπο να τις εντοπίσει και να διώξει τον ΕΦΙΑΛΤΗ από τη μοιρασιά, με αποτέλεσμα η Τουρκία να απαιτεί διαπραγματεύσεις μοιρασιάς λόγω ανεπάρκειας της κυβέρνησης να διασφαλίσει την ελληνικότητά τους.

Ο χάρτης αποδεικνύει ότι η Άγκυρα συνεχίζει απτόητη την επιθετική επιχειρησιακή συμπεριφορά της σε βάρος της Ελλάδας, με τον Ερντογάν να κάνει επιθέσεις και όχι υποχωρήσεις απέναντι στην Ελλάδα

Οπως φαίνεται στον χάρτη, τα τουρκικά UAV θα εκτελούν ασκήσεις στις βραχονησίδες Χήνα, Μελαμπιούς, Χταπόδια και Καλόγεροι. Επίσης η «κυριακάτικη δημοκρατία» αποκαλύπτει ως τεκμήριο την αγγελία της Ελλάδας Α 2390/19 Ιουλίου 2023 στην οποία αναγράφεται ότι η τουρκική άσκηση με UAV καταλαμβάνει περιοχές ελληνικής κυριαρχίας.

Στην ελληνική απαντητική αγγελία Α2390/2023 αναγράφεται καθαρά ότι η τουρκική άσκηση επικαλύπτει ελληνική κυριαρχία

Ο νέος Ελληνας ΥΠΕΞ οφείλει να ενημερώσει τους Ελληνες σε ποια έγκυρα έγγραφα, που βρίσκονται σε ισχύ και με την υπογραφή της Τουρκίας, υπάρχει νομική συμφωνία ότι οι βραχονησίδες είναι ελληνικές και διασφαλίζεται η πλήρης ελληνικότητά τους. Διαφορετικά, ταυτίζεται με τα ψεύδη του προκατόχου του σε βάρος της χώρας, με αποτέλεσμα οι βραχονησίδες να μην αποτελούν πλέον Ελλάδα και να τίθενται υπό διαπραγμάτευση η μοιρασιά τους, με αφεντικό τον Ερντογάν.

Μέτρα Ολέθριου Εφιάλτη

Πέραν των βραχονησίδων, τα τουρκικά UAV δεν θα καταθέτουν σχέδια πτήσης και ταυτόχρονα θα εκτελούν άσκηση έρευνας – διάσωσης στη μέση του Αιγαίου, που είναι περιοχή ευθύνης της Ελλάδας, με την κυβέρνηση να παριστάνει τον θεατή σε beach bar, ενώ τα ΜΟΕ που δήλωσε η κυβέρνηση μετά τη συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν στο ΝΑΤΟ έχουν μετατραπεί σε Μέτρα Ολέθριου Εφιάλτη, δεδομένου ότι τα τουρκικά UAV θα πετάνε στη ελληνική κυριαρχία των βραχονησίδων Αύγουστο και μάλιστα 15 Αυγούστου της Παναγίας, που το απαγορεύει το Μνημόνιο Παπούλια – Γιλμάζ, με την κυβέρνηση θεατή με θερμοπληξία και κλειστά μάτια.

Σύμφωνα με τις επίσημες έγγραφες και ενυπόγραφες θέσεις της Τουρκίας και τα ψεύδη της κυβέρνησης Μητσοτάκη προς τον ΟΗΕ, η κυβέρνηση μέχρι στιγμής δεν μπορεί να αποδείξει νομικά, διπλωματικά και τεχνικά την ελληνική κυριαρχία των βραχονησίδων του Αιγαίου, με αποτέλεσμα αυτές να μην αποτελούν Ελλάδα. Το γεγονός αυτό υποστηρίζει και το Κογκρέσο, του οποίου η Διεύθυνση Ερευνών σε επίσημη έκθεσή του αναγράφει ότι 39 βραχονησίδες του Αιγαίου, συμπεριλαμβάνοντας τις Χήνα, Μελαμπιούς, Χταπόδια, Καλογέρους, δεν ανήκουν ούτε στην Ελλάδα ούτε στην Τουρκία, που οδηγεί σε διαπραγμάτευση μοιρασιάς, λόγω των ελληνικών υποχωρήσεων.

Αυτό επιβεβαιώνεται και από τον γερουσιαστή Μενέντεζ, ο οποίος ουδέποτε έχει αναφερθεί στις υπερπτήσεις τουρκικών αεροπορικών μέσων στις βραχονησίδες, παρά μόνο στα ελληνικά νησιά του Αιγαίου.

Το φιάσκο

Μετά τη γενική κατακραυγή για τις δηλώσεις Κ. Μητσοτάκη περί υποχωρήσεων, ενεργοποιήθηκε μηχανή συγκάλυψης και παραπληροφόρησης της Ν.Δ. για να τις δικαιολογήσει. Βουλευτές και διεθνολόγοι της Ν.Δ. προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν τηλεοπτικά και να υποβαθμίσουν το θέμα των υποχωρήσεων.

Δυστυχώς ταυτόχρονα υπήρξε δημοσιογραφικά και τηλεοπτική ανταπόκριση, οποία ανέφερε ότι «όπως ο Μητσοτάκης δήλωσε ότι θα κάνει υποχωρήσεις, το ίδιο έκανε και ο Ερντογάν, που δήλωσε ότι τα F-16 των ΗΠΑ δεν θα τα χρησιμοποιήσει κατά της Ελλάδας, που είναι μεγάλη τουρκική υποχώρηση». Τέτοιες ενέργειες συγκάλυψης των υποχωρήσεων Μητσοτάκη αποτελούν εξόχως επικίνδυνο φιάσκο, δεδομένου ότι ο Ερντογάν ανέκαθεν δεν χρησιμοποιούσε τα F-16 κατά της ελληνικής κυριαρχίας (υπερπτήσεις σε νησιά και ηπειρωτική Ελλάδα), εκτός ορισμένων εξαιρέσεων, για τις οποίες η Αθήνα μπορεί να αποδείξει ότι η κυριαρχία τους ανήκει στη Ελλάδα.

Τουρκικό UAV πανέτοιμο για… χαλαρή βολτούλα στα ελληνικά χωρικά ύδατα

Ο Ερντογάν χρησιμοποιεί τα F-16 για υπερπτήσεις στις βραχονησίδες, που λόγω βλακείας και ψεύδους της κυβέρνησης δεν είναι Ελλάδα, όπως δεν είναι Ελλάδα και για το Κογκρέσο. Ο Ερντογάν θέλει ορισμένες από αυτές, για να φτάσει στο μέσο του Αιγαίου (Καλόγεροι) και της Μεσογείου (Χήνα) προκειμένου να εξαφανίσει τελείως την ελληνική ΑΟΖ. Διότι η ελληνική ΑΟΖ θα αποκόπτεται και θα βρίσκει τοίχο στις εν λόγω βραχονησίδες.

Στο ΥΠΕΞ υπάρχουν δεκάδες στοιχεία (ύστερα από ελληνικά διαβήματα για παραβίαση των ελληνικών βραχονησίδων από τουρκικά F-16 και UAV), στα οποία υπάρχει στερεότυπη τουρκική απάντηση ότι «τα τουρκικά F-16 κι UAV δεν παραβίασαν την κυριαρχία νησίδων και βραχονησίδων, η οποία να έχει παραχωρηθεί στην Ελλάδα με διεθνείς συνθήκες ή διμερείς συμφωνίες». Στην τουρκική απάντηση το ελληνικό ΥΠΕΞ ποιείται τη νήσσα για να προασπίσει τος βραχονησίδες και κερδίζει βραχυπρόθεσμα χρόνο, που μακροπρόθεσμα οδηγεί τη χώρα σε περιπέτειες.

Για τον λόγο αυτόν δεν καταγγέλλει η Αθήνα την Τουρκία στον ΟΗΕ για να προασπίσει τις βραχονησίδες. Στην περίπτωση καταγγελίας δεν θα μπορέσει η Αθήνα να αποδείξει νομικά την ελληνικότητα των βραχονησίδων, με αποτέλεσμα πλέον ο ΟΗΕ να επιβάλει στη Ελλάδα και την Τουρκία τη μοιρασιά των βραχονησίδων, για να υπάρξει ειρήνη στην περιοχή.

Στο καλάθι των αχρήστων τα 10 ν.μ. εθνικού εναέριου χώρου και το Μνημόνιο Παπούλια – Γιλμάζ

Η Τουρκία θα εκτελέσει άσκηση με πυρά στο Αιγαίο την ίδια χρονική περίοδο με αυτή των UAV. Οπως φαίνεται στον χάρτη της «κυριακάτικης δημοκρατίας», η άσκηση με πυρά έχει σχεδιαστεί 6 ν.μ. από τις ακτές της Ικαρίας, των Ψαρών, του Αη Στράτη και της Σκύρου.

Με την ενέργεια αυτή η Τουρκία δηλώνει εγγράφως και ενυπογράφως διεθνώς ότι, σύμφωνα με τη διεθνή νομιμότητα, η Αγκυρα σέβεται μόνον τα 6 ν.μ. χωρικά ύδατα και εθνικό εναέριο χώρο, θέτοντας στα άχρηστα τα 10 ν.μ. εθνικού εναερίου χώρου. Επίσης θέτει στα άχρηστα τις αρμοδιότητες της Ελλάδας για το FIR Αθηνών, διότι η Τουρκία εξέδωσε παράνομα αγγελία για το FIR Αθηνών, καθώς επίσης και το Μνημόνιο Παπούλια – Γιλμάζ, που απαγορεύει ασκήσεις Ιούλιο και Αύγουστο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταψηφίζει το νομοσχέδιο για τα κόκκινα δάνεια: «Βαδίζει πάνω στις ράγες του...

Καταψηφίζει επί της αρχής το νομοσχέδιο για τα κόκκινα δάνεια ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι εξακολουθεί να μην προστατεύει την α' κατοικία, πλήττει τους δανειολήπτες...

Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για τα κόκκινα δάνεια και το ιδιωτικό χρέος

Τι ειπώθηκε στην ειδική συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας

Εξεταστική για Τέμπη: Η ΝΔ εκδίωξε την Ζωή Κωνσταντοπούλου!

Εκτός Εξεταστικής Επιτροπής έθεσε ουσιαστικά η ΝΔ την Ζωή Κωνσταντοπούλου με το επιχείρημα ότι η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας έχει κώλυμα και σύγκρουση συμφερόντων...

Περίεργη δήλωση Γεραπετρίτη για το «άκυρο» του Σούνακ στον Μητσοτάκη – Τι κρύβουν;

Αίσθηση προκαλεί η δήλωση του υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Γεραπετρίτη για την απόφαση του Βρετανού πρωθυπουργού Ρίσι Σούνακ να ακυρώσει τη συνάντησή του με τον...

Μέχρι και τα βρετανικά ΜΜΕ γνώριζαν ότι, συνάντηση θα υπήρχε μόνο εάν ο Μητσοτάκης...

Η ψυχρολουσία του Έλληνα πρωθυπουργού στο Λονδίνο, η απρέπεια Σούνακ και η ελληνοβρετανική διπλωματική διαμάχη βασικό θέμα στα διεθνή ΜΜΕ

«Μύλος» η ΝΔ για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών!

Προ ημερών και με αφορμή επερχόμενο νομοσχέδιο που θεσμοθετεί το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, προκλήθηκαν διάφορες αντιδράσεις στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας.Ξεκάθαρα αντίθετος εμφανίστηκε...

Το μέγα φιάσκο της επίσκεψης Μητσοτάκη στο Λονδίνο

Euractiv: Η βρετανική διπλωματική απρέπεια βάζει «φωτιά» στις σχέσεις Ελλάδας-Ηνωμένου Βασιλείου

Ο Σούνακ «άδειασε» τον Μητσοτάκη δύο φορές – Στέλνει σαφές μήνυμα στον Έλληνα πρωθυπουργό

Ο Βρετανός πρωθυπουργός ακύρωσε «στο παρά πέντε» την προγραμματισμένη συνάντησή τους στη Ντάουνινγκ Στριτ. «Εκφράζω την ενόχλησή μου» δήλωσε ο Κυριάκος που άφησε να εννοηθεί πως αιτία ήταν τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Ο Κασσελάκης παίρνει θέση για τα Γλυπτά του Παρθενώνα – «Είναι ζήτημα που υπερβαίνει...

Σε... διπλωματικό επεισόδιο από το πουθενά εξελίσσεται η απόφαση του Ρίσι Σούνακ, να ακυρώσει τη συνάντηση του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία ήταν...

«Πρωτοφανής πρόκληση που παραπέμπει σε μπανανίες» η άρνηση Σουνάκ να δεχθεί τον Μητσοτάκη, σχολιάζει...

«Η άρνηση του Βρετανού πρωθυπουργού Σούνακ να δεχθεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος βρισκόταν ήδη στην χώρα, συνιστά μία ασύλληπτη και πρωτοφανή πρόκληση, η...

Στα ελληνικά σχολεία στην Κωνσταντινούπολη ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Επίσκεψη εργασίας στην Κωνσταντινούπολη, για να ενημερωθεί για την κατάσταση των σχολείων της ομογένειας και να συζητήσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική παιδεία...

Έλενα Κουντουρά: «Στόχος μου η βελτίωση της ζωής των Ελλήνων πολιτών μέσα από το...

*αναδημοσίευση από το paron.grΈξι μήνες πριν από την ολοκλήρωση της θητείας της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Κουντουρά, επιχειρεί μια ανασκόπησή...

Παρίας ο Μητσοτάκης! Ο Σούνακ ακύρωσε αιφνιδίως την συνάντηση μαζί του

Ο Βρετανός πρωθυπουργός φέρεται να ενοχλήθηκε από τις δηλώσεις του Έλληνα ομολόγου του περί επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα στα πάτρια εδάφη

Με τον Αμερικανό πρέσβη συναντήθηκε ο Κασσελάκης

Μια συνάντηση που πολλοί δεν θα περίμεναν πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα.Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, συναντήθηκε με τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα,...

ΣΧΟΛΙΑ

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τουρισμός για όλους»: Περισσότεροι δικαιούχοι

Διευρύνονται τα εισοδηματικά κριτήρια, δήλωσε η Κεφαλογιάννη. Τι είπε για βραχυχρόνιες μισθώσεις και επιδοτήσεις ξενοδοχείων

Νίκος καλεί Έφη. Άγνοια κινδύνου;

Θυμηδία έχει προκαλέσει σε στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη ο άγαρμπος τρόπος με τον οποίο ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης επιχειρεί ανοίγματα προς την ομάδα Αχτσιόγλου,...

Κραυγή απόγνωσης από τους κατοίκους του Γέρακα: «Χαώδης και επικίνδυνη κατάσταση»

Ματωμένοι γάμοι, κλοπές, ζημιές και κλίμα τρομοκρατίας στο «κρατίδιο» των Ρομά

Market Pass: Αυτές είναι οι ημερομηνίες των νέων πληρωμών

Πώς διαμορφώνεται το ποσό της επιδότησης

Άγριο θρίλερ: Γιατί η Δέσποινα Παπαδοπούλου θα θαφτεί αύριο, μακριά από τον δικτάτορα σύζυγό της!

Ενα θρίλερ εκτυλίσσεται από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της Δέσποινας Παπαδοπούλου, χήρας του δικτάτορα Παπαδόπουλου, με την άλλοτε «σιδηρά...

Ξανθός έρωτας για τον σκληρό Ριζάι

Διαβάστε στην «Espresso»: Ο διαβόητος δραπέτης παντρεύτηκε - Αποκλειστικό 1 - Η γνωριμία με την Άντζελα σε έξοδό του από τις φυλακές, η «φωλιά»...

Μακαρόνια με σκουλήκια έδωσαν σε μαθητή 6 ετών – Καταγγελία μητέρας για το σχολικό γεύμα σε δημοτικό

Σοκ προκαλεί η καταγγελία μιας μητέρας στη Γλυκή Θεσπρωτίας, η οποία βρήκε στο σχολικό γεύμα του παιδιού της σκουλήκια!Σύμφωνα με το paramythia-online.gr, η μητέρα...

Αυτός είναι ο 39χρονος που τον σκότωσε ταύρος στη Μύκονο – Είχαν κάνει μήνυση για κακοποίηση ζώων στον ιδιοκτήτη

«Παγωμένη» είναι η Μύκονος από το ανατριχιαστικό περιστατικό που συνέβη τα ξημερώματα όταν 39χρονος δέχθηκε επίθεση από βοοειδές (αγελάδα ή ταύρο) το οποίο τον...

Περίεργη δήλωση Γεραπετρίτη για το «άκυρο» του Σούνακ στον Μητσοτάκη – Τι κρύβουν;

Αίσθηση προκαλεί η δήλωση του υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Γεραπετρίτη για την απόφαση του Βρετανού πρωθυπουργού Ρίσι Σούνακ να ακυρώσει τη συνάντησή του με τον...

Κέντρο ομορφιάς για αδυνάτισμα στα πορτοφόλια δεκάδων θυμάτων – Οι τηλεστάρ δεν είχαν ιδέα

Πίσω από τη βιτρίνα με τις Σκορδά, Καινούργιου και Χατζηβασιλείου που διαφήμιζαν τα προϊόντα είχε στηθεί εν αγνοία τους η επιχείρηση «τρώμε τα λεφτά του ανυποψίαστου κοσμάκη»

Πιάστηκε στα «πράσα» ιερέας για ασέλγεια σε παιδί κάτω των 12 ετών!

Τα «στόματα» άνοιξαν στο νησί του Αργοσαρωνικού

Αχάριστες ΗΠΑ! Συμπεριφέρονται στον Κυριάκο λες και είναι ο Ζελένσκι!

Ένα εξαιρετικά σκοτεινό παρασκήνιο διαδραματίζεται πίσω από τις κλειστές πόρτες στην Ουάσινγκτον, το οποίο όμως έχει γίνει αντιληπτό από το Μέγαρο Μαξίμου.Ο Κυριάκος ήταν...

Έβγαλαν ξανά στον δρόμο τον 81χρονο ανάπηρο παππού στην Χαλκιδική 

Δεν έχει τέλος το μαρτύριο του συνταξιούχου κ. Θεόφιλου Τζοχουνίδη στη Χαλκιδική, ο οποίος είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο και έμεινε ξανά στον δρόμο,...

Παρίας ο Μητσοτάκης! Ο Σούνακ ακύρωσε αιφνιδίως την συνάντηση μαζί του

Ο Βρετανός πρωθυπουργός φέρεται να ενοχλήθηκε από τις δηλώσεις του Έλληνα ομολόγου του περί επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα στα πάτρια εδάφη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο θάνατος του εμποράκου… σε διασκευή Κωστή Χατζηδάκη

Το υπό ψήφιση φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης είναι μια απροκάλυπτη πρόθεση εξόντωσης κάθε μορφής ατομικής επιχειρηματικότητας. Είναι ωμή δολοφονία της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και των αξιών που υποτίθεται ότι παρέχει...

Ρουμανία: Στο εδώλιο ο πρώην Πρωθυπουργός και οι Υπουργοί Υγείας για υπερβολικές παραγγελίες εμβολίων Covid

Ο Πρόεδρος της Ρουμανίας Κλάους Γιοχάνις, έδωσε το «πράσινο φως» για ποινικές έρευνες εναντίον των πρώην υπουργών Υγείας, Βλαντ Βοϊκουλέσκου και Ιοάνα Μιχαΐλα, σχετικά με την έρευνα που διεξάγει...

Άφαντος ο Ιρανός Πρόεδρος από τη Σύνοδο που είχε ανακοινώσει ο Ερντογάν!

Ο Πρόεδρος του Ιράν Εμπραχίμ Ραΐσι δεν παρέστη σήμερα σε μια Σύνοδο Κορυφής στην Άγκυρα, που είχε ανακοινώσει νωρίτερα σε δημοσιογράφους ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, αλλά την οποία...

Μπελέρης: «Όποιος δεν είναι αρεστός από τον Ράμα διώκεται ανά πάσα στιγμή»

Για τις «σκοτεινές» πρακτικές του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα που τον έχουν οδηγήσει «όμηρο» των αλβανικών αρχών, μίλησε ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρης, ο οποίος παραμένει στη φυλακή...

Η Νέα Δημοκρατία παίρνει όλη την ευθύνη για το Λιβανός-gate!

Με τον πλέον επίσημο τρόπο το Μαξίμου αποφάσισε να απλώσει δίχτυ προστασίας γύρω από τον βουλευτή Μιχάλη Λιβανό και στην πραγματικότητα να μετατρέψει το προσωπικό σκάνδαλο του ίδιου και...

Συναυλίες-αφιέρωμα στον Ξενάκη από τη Λυρική και το ΕΜΣΤ

Η Εθνική Λυρική Σκηνή συνεχίζει τη συνεργασία της με το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, παρουσιάζοντας έναν νέο κύκλο συναυλιών στο πλαίσιο των εκθέσεων του ΕΜΣΤ για έναν εκ των...