«Λέτε χοντράδες»! Χαμός στο στούντιο του ΣΚΑΪ ανάμεσα σε Καλλιάνο και Βαρεμένο

Must Read

Θίχτηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Καλλιάνος από τις κατηγορίες ότι η Κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν αναλαμβάνει ευθύνες και για μία ακόμη φορά έκανε αναφορά στην εκλογική νίκη του κόμματός του.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος, που είχε εκφράσει τέτοιες κατηγορίες νωρίτερα, αντέδρασε και ρώτησε τον κ.Καλλιάνο, «παρόλα αυτά δικαιούμαι να ομιλώ. Ψήφισε, από όσους πήγαν και ψήφισαν, ψήφισε αυτό το ποσοστό (σ.σ. το 41%). Τι σημαίνει, ότι στη λειτουργία της δημοκρατίας δεν δικαιούμαι να ομιλώ;»

Ο κ.Βαρεμένος εξέφρασε την προσωπική του άποψη, όπως είπε, ότι αν το ΠΑΣΟΚ εμμείνει στον αυτοσκοπό να βρεθεί στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης και να μην συνεργάζεται σε τίποτα, «τότε αυτό το ολοκληρωτικό σύστημα που οικοδομείται στη χώρα… είναι βαρύτατο, δεν έχω δικαίωμα να το πω; Εδώ έχουμε ένα προσωπικό σύστημα εξουσίας. Είναι άξιοι της τύχης τους, είμαστε άξιοι  της τύχης μας στην αντιπολίτευση».

«Μα δεν βάζετε μυαλό …  έχετε το αλάθητο εσείς και λέτε αυτές τις χοντράδες. Είναι χοντράδα αυτό που είπατε. Ολοκληρωτικό σύστημα στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία;»,σχολίασε παρεμβαίνοντας και ενοχλημένος ο Γιάννης Καλλιάνος!

Ο κ.Βαρεμένος είπε πως απευθύνεται στην αντιπολίτευση: «Αν δεν ανάψει στην αντιπολίτευση κόκκινο φωτάκι… αυτό το πράγμα δεν είναι δημοκρατία, δεν λειτουργεί η δημοκρατία στη χώρα κατ’ αυτόν τον τρόπο» και έκανε έκκληση στις ευρύτερες δυνάμεις της τοπικής αυτοδιοίκησης να συστρατευτούν.



Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This