Δάσος Δαδιάς: Στυλιανίδης και Αμυράς διαβεβαίωναν το 2022 ότι θα το προστατεύσουν!

Must Read

Πρόκειται για το απόλυτο βίντεο της ντροπής. Την απόλυτη πολιτική εξαπάτηση. Το 2022, το δάσος της Δαδιάς καιγόταν για ημέρες, χωρίς κανένας να ασχοληθεί. Έπειτα από το ξέσπασμα οργής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η κυβέρνηση σύρθηκε και ασχολήθηκε με την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Βγήκαν τότε στα κανάλια ο Χρήστος Στυλιανίδης και ο… Γιώργος Αμυράς (!!) για να διαβεβαιώσουν το πανελλήνιο ότι λαμβάνονται «όλα τα απαραίτητα μέτρα», προκειμένου να διαφυλαχθεί το δάσος!

Ήρθε το 2023 και το πανέμορφο δάσος της Δαδιάς, αφανίστηκε ολοκληρωτικά. Καίγεται επί 14 ημέρες. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μάλιστα έκανε επείγουσα σύσκεψη, αρκετά εικοσιτετράωρα από την έναρξη της πυρκαγιάς, προκειμένου να αναθέσει στον Γιώργο Αμυρά την ανάπλαση της περιοχής! Ναι, στον ίδιο Γιώργο Αμυρά, που πριν ένα χρόνο διαβεβαίωνε παρέα με τον Χρήστο Στυλιανίδη ότι θα λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την διαφύλαξη του δάσους!

Θέατρο Στυλιανίδη και στην Βουλή!

Όταν επιτέλους έσβησε η φωτιά το 2022, ο τότε υπουργός Κλιµατικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρ. Στυλιανίδης μετέφερε το «θέατρο» στη βουλή. Σε μία επική εμφάνιση που είχε προβληθεί εκτενώς από τα ΜΜΕ, περιέγραψε στο Ελληνικό κοινοβούλιο τον υποτιθέμενο σχεδιασµό του υπουργείου προκειµένου το Εθνικό Πάρκο της ∆αδιάς να γίνει «αστακός». Το σχέδιο βασιζόταν σε δύο πυλώνες:

Ο ένας πυλώνας ήταν να αποτραπεί νέα πυρκαγιά στο δάσος της Δαδιάς.

Ο άλλος πυλώνας, ήταν η ανάπλαση των καμένων εκτάσεων και την προστασία της πανίδας της περιοχής.

Τελικά το 2023 το δάσος της ∆αδιάς αφανίστηκε. Για την ακρίβεια, έσβησε από το χάρτη, αφού είναι τέτοια καταστροφή που σύμφωνα με επιστήμονες, για την ανάπλαση του εδάφους θα χρειαστούν αιώνες!

Είναι τέτοιο το θράσος του Μητσοτάκη, που αντί να υποβάλει την παραίτηση του, κάνει διθυραμβικές δηλώσεις από την Θεσσαλονίκη και φυσικά αναθέτει εκ νέου στον Αμυρά να προστατεύσει τα αποκαΐδια της Δαδιάς που θα «προστάτευε» και το 2023…

Δείτε το βίντεο της ντροπής:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This