Από τη Novartis, στον Daniel: Οι μιζαδόροι, έγιναν δολοφόνοι κατά συρροή

Must Read

«Ε, να πάρει ο υπουργός ένα δωράκι, αλλά όχι και 500 εκατομμύρια»!

Αυτή είναι η φράση που έχει σημαδέψει την μεταπολίτευση. Έπειτα όμως από την εποχή Σημίτη, η διαφθορά και η κατάχρηση δημοσίου χρήματος έγινε κανονικότητα. Ήρθε και ο νόμος περί μη ευθύνης υπουργών, ώστε τα πολιτικά παχύδερμα να μην έχουν και άγχος την ώρα που έκλεβαν το παρόν και το μέλλον του έθνους.

Στην εποχή του Κυριάκου μάλιστα, η διαφθορά θωρακίστηκε με «συστημική ατιμωρησία».

Ενώ η κοινωνία έμεινε απροστάτευτη και οι επόμενες γενιές έβλεπαν το μέλλον τους να καταστρέφεται από τα δεσμά του χρέους, για το οποίο δεν φέρουν καμία ευθύνη, οι πρόσκαιροι κυβερνώντες θέσπισαν «ακαταδίωκτα» για τους ίδιους τους τους εαυτούς.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια όμως, συνέβη μία οβιδιακή αλλαγή: Η κατάχρηση δημοσίου χρήματος, μετετράπη σε μαζική δολοφονία Ελλήνων.

Η ζημιά που υπέστη το δημόσιο σύστημα υγείας από σκάνδαλα τύπου Novartis, κόστισε χιλιάδες ζωές Ελλήνων, λόγω ανυπαρξίας κονδυλίων για δημιουργία ΜΕΘ, απόκτησης μονοκλωνικών αντισωμάτων, ενίσχυσης της πρωτοβάθμιας περίθαλψης.

Οι εθνικές εργολαβίες με χαρακτηριστικό το παράδειγμα της Θεσσαλίας, όπου μετά τον Ιανό μόλις το 3% των κονδυλίων διατέθηκαν σε αντιπλημμυρικά έργα, ενώ αντίθετα το υπόλοιπο 97% κατέληξε στα ταμεία των εθνικών εργολάβων, κόστισε άγνωστο -ακόμα- αριθμό ζωών.

Όταν λοιπόν επανέλθει η δημοκρατία και οι δομές της σε αυτόν τον τόπο, οι μιζαδόροι πολιτικοί, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι, θα πρέπει να αντιμετωπιστούν ως κατά συρροή δολοφόνοι. Με αναδρομικότητα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This