Στον… κόσμο του ο Σκρέκας, δεν βλέπει ανατιμήσεις!

Εκτός πραγματικότητας...

Must Read

Σε παράλληλη πραγματικότητα φαίνεται πως ζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, με τον καθ’ ύλην αρμόδιο υπουργό Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα να ισχυρίζεται πως δεν έχουν διαπιστωθεί ανατιμήσεις στα οπωροκηπευτικά είδη που να σχετίζονται με την καταστροφή στη Θεσσαλία!

Μάλιστα, επέμεινε πως δεν διαπιστώθηκαν τιμές 3,5 ή 4 ευρώ στην ντομάτα, παρά τις σχετικές καταγγελίες. «Η ΔΙΜΕΑ έχει ρίξει 5.500.000 πρόστιμα σε έναν μήνα Θα το πληρώσει ακριβά όποιος αισχροκερδεί» ανέφερε σε απειλητικό ύφος από το βήμα της Ολομέλειας ο κ. Σκρέκας, έχοντας ωστόσο παραδεχθεί λίγα μόλις λεπτά νωρίτερα πως στη Θεσσαλία έχουν επιβληθεί λιγοστά πρόστιμα. Ο ίδιος διεμήνυσε πως δήθεν στόχος της κυβέρνησης είναι όχι να παραμείνουν στα ίδια επίπεδα οι τιμές στα ράφια, αλλά να μειωθούν, εκτιμώντας πως αυτό θα συμβεί και με το νέο μέτρο που θεσπίζει η κυβέρνηση, με το οποίο όποιοι προμηθευτές μειώσουν 5,5% τις τιμές τους για τουλάχιστον 6 μήνες θα σηματοδοτηθούν με ειδικό ταμπελάκι. «Φυσικά και δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τις τιμές στα τρόφιμα – συνεχίζουμε τη μάχη για αποκλιμάκωση στον πληθωρισμό, η οποία έχει αρχίσει. Είναι ελληνικό το πρόβλημα; Έχει αποτύχει η κυβέρνηση; Έχουμε εμείς τον μεγαλύτερο πληθωρισμό; Οχι. Είμαστε στις τρεις χώρες με τον πιο χαμηλό πληθωρισμό» ισχυρίστηκε, αποδεικνύοντας πως η κυβέρνηση είναι εκτός τόπου και χρόνου…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This